Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan tudnám megszeretni a...

Hogyan tudnám megszeretni a biciklizést?

Figyelt kérdés
Nem szeretek biciklizni, de jó lenne, mert egészséges és mert gyalog járok mindenhova, buszozni is csak akkor szoktam, ha messzebbre megyek vagy ha sietek. Kb 10-12 éve a biciklim a pincében áll, előtte se nagyon volt használva. kirándulni is szivesen mennék vele, de félek az úton az autók közt, járda nincs mindenhol, és én sem szeretem ha vki járdán biciklizik, nálunk a kerékpár út olyan mintha nem is lenne, van a város közepén meg az egyik végén, meg 1-2 helyen ilyen 500 m-es, de nincs rendesen kiépítve. Gyerekkori rossz emlékem nincs ezzel kapcsolatban, szóval erre nem lehet fogni, egyszerüen csak a para a kocsiktól, vagy hogy szimplán elesek.

2013. febr. 1. 17:44
1 2
 11/12 bestest válasza:

Keress valakit, akivel mehettek bringázni. Eger környékén szép helyek vannak, ott a Bükk, én is oda járok (csak a túloldalról).

Egyedül nem akkora élvezet, de ketten (vagy többen) jó buli messzire csatangolni bringával. Meg fogod szeretni, tutira.

2013. febr. 3. 04:26
 12/12 A kérdező kommentje:
:)
2013. febr. 3. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!