Tetris kérdése:
Hogyan tudnám megszeretni a testmozgást? 50N
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy aki rendszeresen sportol, az mi örömet talál benne? Annyira fárasztó, unalmas, egy kínlódás az egész.
Szükségem lenne a testmozgásra, - tudom, érzem - de képtelen vagyok rávenni magam. Sose szerettem a testi órákat, és a sportot.
Honnan, miből merítitek az erőt, hogy mégis mozogjatok?
2011. jan. 4. 01:18
1/8 anonim válasza:
Valszeg sehogy. Ez adottság, mint a reál vagy humán érdeklődés. Egyébként nem kell szeretned, mert a sport butít. Elég annyira sportolnod hogy egészséges legyél.Ez egy kábítószer, ha sokat sportol egyfolytában boldogsághormon szabadúl fel.
2/8 anonim válasza:
Csinálni kell, mindenkinek van valamilyen sport, amiben örömét leli. Amúgy amíg nem csinálod, addig nem érzed az endorfin felszabadulását, a stressz leküzdését, és azt, hogy valami mindig ott van az életedben. Ezen felül egészségesebbé válsz, és teljesebb életet élhetsz.
3/8 Saten ҉ válasza:
Nem tudom egyszerűen szeretem... :P
4/8 anonim válasza:
Szerintem a fokozatosság lenne a fő, szóval ne akard elvárni magadtól, hogy mondjuk elsőre heti 3szor 2órákat sportolj. vezesd be, hogy minden hétvégén 1órát sportolsz, keress hozzá egy társat, aki csinálja veled. Próbálj ki több mozgásformát, kondi, sétálás, biciklizés, úszás. Motiváld magad folyamatosan, hogy milyen jó lesz sport után, mert kiengedted a gőzt, leküzdötted a stresszt, kellemesen elfáradtál, tettél az egészségedért, az alakodért.
5/8 anonim válasza:
Az elején biztos utálni fogod, de ahogy kezded érezni és látni a változást a testeden, jön a motiváció.
Szerintem járj órákra. Aerobik és társai, az mindenképp izgalmasabb, mint a sima futás, biciklizés, kondi.
Vagy kombináld őket.
6/8 anonim válasza:
Én is így vok mint a kérdező ,piszkosul megtudom érteni a problámáját,a sportot még nézni se tom,nem hogy csin.
7/8 anonim válasza:
én szeretek mozogni, nem kell erőt merítenem hozzá. Ez valószínűleg azért van, mert világéletemben mozogtam naponta, így "rászoktam". Ha nem mozgok sokáig, akkor rossz lesz a közérzetem, aluszékony leszek. Szóval nem kell nagyon rávennem magam. A másik az, hogy rengetegféle mozgási lehetőség van, meg kell találni azt, ami téged szórakoztat.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 4. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!