Milyen testmozgást ajánlotok?
Sziasztok.
12 éves lány vagyok. 165 cm és 55-57 kg. Bár mindenki azt mondja, hogy 50 kg-nál nem nézek i többnek, de én tudom, hogy mennyi vagyok:S Igazából nem is fogyni szeretnék, hanem hasra erősíteni. A lábam, karom nekem tökéletes. De hasam az van... Mit ajánlanátok? Naponta 2x megcsinálok 100 felülést és 100 homorítást(vagy mi az? AMikor hason fekszel és felemeld a felső tested) A 100-at mind2-ből megcsinálom reggel este.. Mit csináljak még?
Köszi a válaszokat.
Ági
Erős hasat vagy lapos hasat akarsz? A kettő nem zárja ki végülis egymást de teljesen máshogy kell akkor edzeni. 12 évesen nem mondom, hogy diétázz pedig azt kéne. Járj el futni, végezz teljes testes edzést (nem baj, hogy a kezed jó attól függetlenül edzd pont mint a lábad)
Vagy iratkozz be küzdősportra, vagy valamire.
Mozgásra fogjuk rá, én az úszásra hajtanék rá! Lényeg a rendszeresség!
A diétád alapjába véve sz4r, ezt most hadd ne magyarázzam el... [link] bácsiktól nem megijedni átlag embereknek szól a cikk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!