Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire lehet valakit megszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet valakit megszeretni, a NET-en keresztül találkozás nélkül? Fellángolás, szerelem?

Figyelt kérdés

2013. jan. 18. 19:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem, ha képek alapján tetszik az egyik a másiknak és sokat beszélgetnek, akkor beleszerethetnek egymásba. :)
2013. jan. 18. 19:19
 2/18 anonim válasza:
93%
Én most pont így vagyok vele még nem találkoztam vele soha az életben, de még is nagyon meg szerettem..
2013. jan. 18. 19:21
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is szerettem..kedveltem.már meg igy embert,egyszer csalodtam mikor élöbe teljesen másabb volt mint kèpeken.Viszont volt egy másik,aki teljesen olyan.volt amilyennek neten.keresztül làttam.
2013. jan. 18. 19:23
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Megszeretni lehet. Vonzódni lehet. A szerelemhez viszont kell a személyes találkozás.
2013. jan. 18. 19:26
 5/18 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam ,hogy nem vagyok egyedül !!:D
2013. jan. 18. 19:27
 6/18 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem fizikai kontaktus nélkül nem beszélhetünk se fellángolásról, se vonzalomról se szerelemről. A kémia hogyan lenne meg köztetek, a monitoron keresztül??? Kedvelni lehet valakit, az írásai alapján, és szimpatikus lehet valaki egy fotó alapján. A többit csak beleképzeled..
2013. jan. 18. 19:28
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez messze áll a szerelemtől... ahhoz kell az, hogy ott lehess mellette, hogy találkozzatok legalább.
2013. jan. 18. 19:29
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Régen úgy gondoltam (éreztem?), hogy igen. Persze.

Ma már azt mondom, hülyeség. Mert a legfontosabbakat nem látom. Csak egy hamis "képet" ad, amit kedvemre formáltam.

Kíváncsivá tehet, ezt aláírom.

De ha ezt nem követi sok-sok találkozás, személyes kontakt, ahol: hallom a hangszínét-lejtését, látom a szemeit, érzem a közelségét, érzem az illatát, látom a mozdulatait, a mosolyát...azt semmilyen pixelhalmaz, és írástechnika nem tudja utánozni.

Szóval az én válaszom egyértelműen egy nagy: nem.

2013. jan. 18. 19:35
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
le lettem pontozva, de nem baj. Egyébként kimutatták, hogy az ember a másik illata alapján választ társat (ez tudat alatti dolog).. Akkor a Te fellángolásod min alapszik? Csak beleképzelsz olyan dolgokat, amiket szeretnél, de annak nincs sok köze a valósághoz. Én is ismerkedtem neten, úgyhogy tudom miről beszélek. Élőbe teljesen más volt, mint amilyennek elképzeltem. De lehet nálad elsőre bejön a nagy Ő.
2013. jan. 18. 19:36
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mindenki másként látja, mint mindent az életben.

A fénykép, sms, telefonon beszélgetés ( hang ) ill. amiket ír email-n is, chat-n. A megfogalmazások sokat jelentenek, szerintem. Beszélgettem már éppen eleget, pontosan tudom. Viszont most éreztem ilyet először.

2013. jan. 18. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!