Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire lehet valakit megszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet valakit megszeretni, a NET-en keresztül találkozás nélkül? Fellángolás, szerelem?

Figyelt kérdés

2013. jan. 18. 19:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet szeretni,nagyon is.

Neten keresztül beszélgettem vele egy éven keresztül,valamint skypo-n,telefonon.

Tehát láttam,hallottam és nagyon jól megismertem ez alatt az idő alatt.

Találkoztunk és minden tökéletes volt.

Egy hétvégét voltunk együtt és a végére mindketten úgy döntöttük megpróbáljuk.

3 éve együtt vagyunk azóta.

Tehát bármi lehet :)

23/N

2013. jan. 18. 19:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, kinek mennyire, nekem egyszer annyira sikerült netes beszélgetések alapján belegabalyodnom valakibe úgy, hogy még csak képet sem láttam róla, hogy amikor megláttam és pont olyan volt külsőre, akivel amúgy még csak szóba sem álltam volna, már semmit nem változtatott az érzéseimen.
2013. jan. 18. 19:52
 13/18 anonim ***** válasza:
,,sajnos,, lehet .... én is benne vagyok , 5 hónapja, 10 napja már , és még nem találkoztunk! itt az én történetem ,aki gondolja priviben kérdezhet, bár szerintem itt mindent leírtam! http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
2013. febr. 25. 14:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is a neten ismertem meg a páromat! :D Egyszer találkoztam mindössze vele, sajnos...de lassan másfél éve együtt leszünk, nagyon szeretjük egymást, nem vagy egyedül! :D:D:D
2013. febr. 27. 17:09
 15/18 anonim ***** válasza:
29%
utolsó! Jól értem, hogy 1,5 éve vagy együtt a "pároddal" és ezalatt eddig egyszer találkoztatok??
2013. febr. 28. 18:15
 16/18 anonim ***** válasza:
hát vonzódom én is valakihez igy neten keresztül. Már egy éve chatelünk,de sajnos túl messze van.
2013. márc. 20. 20:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Csak egy elképzelt valakibe szeretsz bele!

Mondhatják sokan hogy neten ismerték meg a párjukat és már akkor is szerették, igen igen, persze, de amikor találkozol vele, és úgy ismered meg igazán, akkor fogod tényleg őt szeretni, addig csak a képzeleted szülöttjét.

2013. márc. 20. 20:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Én 3 hónapig tartottam a kapcsolatot valakivel neten keresztül. Mindent elmondhattan neki, megnevettetett az írásaival, boldogabbá tett szimplán azzal, hogy az életem része volt. Miután "elhagyott" hónapokig depis voltam, sokat sírtam. Ez szerintetek nem volt szerelem?
2013. márc. 20. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!