Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lesz így velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz így velem?

Figyelt kérdés

Pár hete megláttam egy ismerős lányt. Mindig is tetszett, de vagy 3 hete találkoztunk, illetve álmodtam is vele.

Azóta nem tudom kiverni a fejemből. Mindig megnézem facebookon, megőrülök érte.

Találkoztunk a múltkor is, de szerintem benne biztos nem hagyott mély nyomot, megismert arcról köszönt és ment tovább. Persze, hisz ő csak simán ismer, én meg szerintem belezúgtam titkon!

Nem mertem / nem merem megszólítani, mert félek tőle nekem oly tökéletes!

Magamat emésztem, gondolkodom, mi módon kerülhetnék véletlenszerűen a közelébe. Ne úgy hogy szia, miújság? Ilyen egyértelmű kérdéssel!

De ilyen spontán alkalmakat nem találok, ritkán találkoztunk, szóval semmi esélyem!

Csak aza baj, hogy én ebbe mind szellemileg, és mind fizikailag is beleroppanok. Szóval mi lesz velem? Valakinek valami tipp?

2012. dec. 20. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Írj rá, ha élőben nem mered leszólítani. Ha tudtok miről beszélni akkor nyert ügyed van, ha nem akkor meg legalább nem kell vele foglalkoznod. Inkább mint hogy szenvedj miatta...
2012. dec. 20. 10:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát, azt kéne!

Tudom gyerekes de milyen ürüggyel?

2012. dec. 20. 10:23
 3/5 anonim válasza:
Egyél avokádó fagyit és nézz marsupilamit nekem az segített
2012. dec. 20. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy először írjál neki.
2012. dec. 20. 13:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 20. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!