Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy működhet az internetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy működhet az internetes szerelem találkozás után?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy lánnyal 29 vagyok a lány 23. Hatalmas szerelem volt interneten. Reggel este egymásra gondoltunk. Tudtuk ez nem valóság, ezért találkoztunk és ott is folytatódott az amit neten tapasztaltunk. De mivel a kapcsolat sajnos táv, ezért interneten folytatódik az a románc, de vajon működhet 2 heti találkozás mellett.
2012. nov. 27. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Már szerintem rég mással kúr :D
2012. nov. 27. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

"Hatalmas szerelem volt interneten."

Két lelkileg sérült, degenerált ember "románca". Inkább kimaradok ebből.

2012. nov. 27. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Heló!

Mi is az itnernet segítségével ismerkedtünk össze. Egyikünk se keresett kapcsolatot, pusztán besezélgetés céljából indult adolog és kapcsoalt lett belőle. Mi is két hetente, aztán hetente találkoztunk - másfél órás vonat+busz, hajnali 5 órás keléssel. Ez iskolaidpben ment, aztán úgy fél év múlva a kedvesem a városunkba jött tanulni. Na, akkro se lehettem vele minden nap, nekem si dolgom volt, neki is - ahogy egy kapcsolatban ez normális, ha nem laknak együtt. Ezt is kibírtuk, msot pedig öszeköltöztünk és már lassan fél éve lakunk együtt.

Hogy mi elhet a titok? Nos, semmi hazugság. Nicns is rá szükségünk, de ha kellene, akkor se tennénk. Megbeszélünk minden dolgot - igen, a lehető legtöbbet, ugyanis ha valaki a haverjával beszél valamiről, ami a kapcsolatában van, és a prájával nem, akkor az nem kapcsolat, hanem valami elszúrt hüyleség.

Amíg távkapcsoalt volt, egy, azaz egy nap volt ,hogy ne beszéltünk volna "valós időben" és az is több votl egy heló szia hogyvagynál. Mitn ahogy minden nap beszélgetünk. De! Fontos az is ,hogy ne másszon rá az ember a másikra. Nem elhet egész nap beszélgetni sem, mindenki szeret pihenni, egyedül lenni.... Ezt észben kell tartani. Továbbá a kis dolgokon besértődni, vitatkozni, veszekedni - úgy, mintha meghalt vonla valaki kb. - ökörség és tönkrevághat mindent. Elég nehéz az élet így is, nehogy már a legkisebb dolgok tegyék tönkre.

A legfontosabbp edig: gonold komolyan. Kezeld úgy, hogy vele akarsz élni a továbbiakban. Én is így teszek mert így is van. És képtelen vagyok megérteni, elfogadni azt, amikro valaki úgy emgy bele egy kapcsoaltnak csúfolt valamibe, hogy "ahh, 1-2 hónapig jó lesz, max fél évig, aztán jön más." Ez egyszerűen no comment.

Szóval láthatod, emgy ez, próbálam néhány dolgot összeszedni, amit megfigyeltem, tapasztaltam. És a távolság nem tud akadály lenni.

Boldog együttlétet!

2012. nov. 27. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát nemtom, nekem távkapcsom van, de mondjuk úgy hogy ha tudok akkor csüt estétől-hétfő reggelig is együtt vagyunk, de minimum 2 nap szokott lenni. Most van egy kis időszak egyetem miatt h nem találkozunk 2-3 hétig, de túléljük sztem, de azt mondom h folyamatosan ennyi lenne akkor nem bírnám ki.
2012. nov. 27. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi is a neten ismerkedtünk meg. Igaz, hogy 4 naponta tudunk találkozni, ha csak vmi nem jön közbe. Néha ez a pár nap is olyan soknak tűnik, az együtt töltött 1-2 nap meg nagyon rövidnek. Volt, hogy úgy alakultak a dolgok, hogy közel 2 hétig nem tudtunk találkozni és iszonyatosan hiányoztunk egymásnak.

Én azt mondom, ha mindig csak 2 hetente tudnánk találkozni, azt nagyon nehezen viselném. De ha a kezdetektől fogva így van, akkor sztem könnyebb kibírni. Nekem nem nagyon menne...

2012. nov. 28. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!