Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet vak egy internetes szerelem élő találkozás során?
Figyelt kérdés
Tehát gondolok arra, hogy pl. nem tetszik a gesztusai stb, de nem fogja érdekelni, mert olyan nagy érzelmet adott interneten keresztül neki az az ember akinek most élőben nem tetszik a gesztusai, hogy nem érdekli2012. nov. 20. 20:58
1/6 anonim válasza:
mindent eldönt amikor élőben találkoztok. internet más.
2/6 A kérdező kommentje:
erre lennék kíváncsi, hogy egy internetes szerelem menyire befolyásolja az élő találkozás kimenetelét
2012. nov. 20. 21:00
4/6 anonim válasza:
Szerintem interneten csak meg ismerni lehet, de semmi több.. Egy ilyentől sokat nem lehet várni, saját tapasztalat.. neten megismertem, élőben találkozunk és semmi..
5/6 anonim válasza:
Ha beleszerettél a belsejébe és kb tudod hogy néz ki, akkor valószínűleg okés lesz a dolog. Nekem ez a tapasztalatom:)
6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is, ha hatalmas az szerelem vele kelek vele fekszek stb, abból nagy eséllyel lehet valami, az igazi szerelemhez nem kell kémia meg közelség neten keresztül is megtalálja két lélek magát, akkor nagyon nagy összhangnak kell lennie :) És szerintem ha megvan ez a nagy összhang akkor, azt a csalódást, amit tapasztalsz túlteszed magad
2012. nov. 20. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!