Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanús az, ha túl őszinte egy lány?
Netről ismertem meg egy lányt, de nekem nem stimmel minden.
Őszintén azt kimondta h nagyon jól nézek ki, meg h jóképű vagyok, meg nem akar megsérteni semmivel sem.
Nektek nem bűzlene? Vagy csak én vagyok ennyire üldözési mániás?
Szerintem üldözési mánia :)
Én is teljesen őszinte vagyok a barátommal már a kezdetektől, lehet néha nem kéne :P de én ilyen vagyok és kész :) és nincs semmi hátsó szándékom:)
de persze nem vagyunk egyformák, nem ismerem a lányt, akiről szó van.
Jézusom, de balf@sz vagy... Neked már az a fura ha alaki nem hazudozik? OMFG....
21/N
mit balf.szozol? gyanús mert még nem is találkoztam vele, és már ilyeneket ír....
Meg már történtek érdekes dolgok, ezért is vagyok paranoiás.
Nagyon cuki, jóképű, sexi pasik vagytok... imődom a groupen sexet, aki akar egy jót kefélni, tali holnap Bp-n a szinház előtt. Puszi!
(nem kamu, csak őszinte vagyok)
Nem értek egyet utolsó!nem mindenki ilyen!Van aki tényleg őszinte!Az más,ha te még nem találkoztál ilyennel,de attól még nem kell leszólni mindenkit!
A legjobban pedig úgy derítheted ki kérdező,ha találkozol vele!Akkor úgyis látszik rajta,hogy őszinte vagy nem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!