3 lakattal kilakatolni a kerékpárt! Csak szerintem hülyeség és túlzás?
Egyre több kerékpárt látok, hogy 3 lakattal lakatolják ki a kerékpárukat.. első kerék vázhoz, hátsó kerék vázhoz, a vázat valamihez... nem lenne jobb a 3 lakat árából venni egy nagyon komolyat?:D mi erről a véleményed?
nekem egy 150centis abus láncos lakatom van 25ezerért vettem de még sose volt vele gond, hogy elloptál volna a biciklimet.. sőt általában össze tudom lakatolni az első hátsó kereket és a vázat is!
Az a véleményem hogy egy kerékpárt nem szabad kilakatolni sehova. Mert ha akarják ellopják ugyis.
itt egy jó sorozat róla,érdekes:
http://www.youtube.com/watch?v=xSfuA20Meek
én a 3-at soknak tartom
2 megfelelő méretű lakat már elég, ha más-más típus az még jobb (pl láncos+u lakat)
1 azért nem jó, mert annak a szállítása már körülményes, 150cm már elég hosszú sztem, és nehéz is, de attól lehet elrettentő, és az is elég
1 "nagyon komoly" még nem garancia, és lehet csak kidobott pénz, mert 2-3 lakat is kitelne belőle
Szia.
Ha akarják, ellopják úgyis.
Mert ha ennyire "feldühíted" a tolvajt, akkor legfejjebb hogy kárt okozzon, kirugdossa a küllőket, kettévágja a vázat.
Egyépként pedig a mostani akus felex-el bármit átvágnak 2 pill alatt.
Ragd olyan helyre a biciklid ahol kamera van, esetleg kilátsz a boltból!
Hát én a helyetekben igy csinálnám:
1 sodronyzárral az első kereket a vázhoz,
1 Láncos lakattal a hátsó kereket a vázhoz,
1 sodronnyal a nyerget a vázhoz,
Még1 sodronnyal a jobb hajtokart a vázhoz, esetleg pedalokat kivenni, sodronyt a helyükön átdugni és úgy a vázhoz
A láncot külön láncos lakattal a támvillához, mivel manapság drága a kmc vagy connex lánc..XD
A kormányt a kormányszárral, a kormányszárat pedig a villanyakhoz awi-val osszehegeszteni, nehogymán a szemetek ellopják valamelyiket is...
ja, és a legfontosabb, az egészet egy kabelzárral rögzitsd a legingatagabb kressz táblához..sok szerencsét.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!