Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Túlzásba vittem az edzést, mi...

Túlzásba vittem az edzést, mi a teendő?

Figyelt kérdés
Már lassan 2 hónapjak edzek, de 2 napja, mivel minden második nap edzek, hozzáadtam még egy pár gyakorlatot és az edzésem 2 óra 40 percig tartott kb, de abból 2 óra kézre ment tisztán. Már két napja a csuklóm, azóta, rettentően fáj ha beállitom, és ma kéne edzek újból, hogyan tudom megszüntetni?

2012. jún. 22. 07:53
 1/5 hollófernyiges ***** válasza:
Pihenj.
2012. jún. 22. 07:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Így van, egy hét pihi. Nyugi, nem esel össze, sőt, jót tesz. Utána elég lesz heti 3-4 edzés, alkalmanként 60-70 perccel. Ennek elégnek kell lenni, ha intenzíven, nagy súllyal nyomod. Kaját is tedd rendbe, hogy rendesen tudj regenerálódni.
2012. jún. 22. 08:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Valóban, ilyenkor ennyi a teendő, pusztán pihenni kell egy hetet. Újult erőre kapsz és utána jobban kezeled a terhelést.
2012. jún. 22. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy 10 hetente amúgy is érdemes egy hetet pihenni, mindenféle edzés mellett.
2012. jún. 22. 10:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát nem a legjobb hir mert nem szeretnék kiestni a futamból, de hát ez van :( pihenek egy kicsit de azért még futok jah és, mivel fogyni akarok és bildenlni, a kajat nyomom 2500 napi kalóriáig, de most lecsökkentem kicsit, ezekre a napokra.
2012. jún. 22. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!