Kezdek túlzásba esni e téren?
Figyelt kérdés
Mindig mozgok 45-60 percet. Szeretném megtartani a súlyomat, 48 kg.. 66 kgról fogytam le.. nagyon jó így, mert végre nem csúfolnak, és felvehetek minit is, mindenki szerint jól áll.. de ha az egész családomtól nem hallom napi 20x meg megkétszerezve a szomszédokkal, hogy hízzál már egy kicsit, na az megőrjít... lecseréltem az egés ruhatáramat, volt olyan ruhaméretem is, hogy XXL, most már az S-es is jó rám, meg imádok szoknyába járni, szeretem ha megnéznek a férfiak, mert önbizalmat ad , ami nekem nincs, csupán egy a baj! A sport mellett a helyes étkezést nem tudom magamnak biztosítani.. mármint nem tudom mikor kell többet, kevesebbet enni stb..
18/L
2012. jún. 21. 11:02
1/5 anonim válasza:
Hát ebből semmi nem derül ki. A súlyodhoz kéne tudni, hogy milyen magas van, mert ha 182 cm akkor a 48 kg kevés, de ha 158cm vagy akkor jó.
2/5 A kérdező kommentje:
156
2012. jún. 21. 11:07
4/5 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy offolok, de hogy érted, hogy nem tudod biztosítani magadnak a helyes étkezést?A sport mellett gondolom diétával/visszafogott étkezéssel fogytál le, nem?
5/5 anonim válasza:
Mi pontosan a kérdésed? Én is fogytam úgy 10 kg-t, leginkább sporttal, kaján nem nagyon változtattam. A családomtól, meg még néhány ismerősömtől is azt hallom, hogy vékony vagyok. Nem mondom, hogy jól esik ez így, de szerencsére a párom szerint meg tök jól nézek ki. Szóval ha magadnak tetszel, a veled (nagyjából) egykorú ellentétes neműeknek is, akkor a családod véleményére ilyen esetben szerintem ne sokat adjál. Más generáció, más vélemények, más ízlés. Ez nem baj, ez tény, ezen túl kell tenned magad. Aztán ők is túlteszik magukat majd ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!