Túlzás megcsinálni vagy nem?
Figyelt kérdés
napi 3x a Rubint Réka van 5 perced?-tornát
a válaszokat köszönöm.:D
2011. júl. 5. 14:34
1/12 anonim válasza:
5 perc? :D azzal nem fogsz fogyni
2/12 anonim válasza:
Dehogyis, alapból azt mondja Réka annál hatásosabb, ha megismétled a blokkokat 2x-3x :))
Ha ilyen ügyi meg elszánt vagy, bajod nem lehet belőle ;D és látszódni fog az eredmény ;D
3/12 A kérdező kommentje:
ácsi itt em fogyásról van szó hanem izomerősítésről. én fogyni semmiképp nem akarok a 48 kilómmal. a másodiknak köszönöm.
2011. júl. 5. 14:45
4/12 anonim válasza:
5 perceket ismételni nem túlzás, először azt hittem az egyórás műsorokat akarod megismételni az már lehe túlzás lenne... mondjuk az erőnléttől is függ
5/12 anonim válasza:
Akkor meg miért a fogyókúrás témakörbe írod?
6/12 anonim válasza:
Szerintem túlzás, nehogy annyira megerőltesd magad, egyszer is megerőltető.
Egyébként abban biztos lehetsz, hogy nem fogsz izmosodni tőle.Ahhoz, hogy izmosodj, el kéne járni konditerembe, ahol fokozatosan növelni kell a súlyokat.Meg persze a táplálkozásra is nagyon oda kell figyelni, ha izmosodni szeretnél.
7/12 anonim válasza:
Második vagyok, biztos formásodhat tőle.. Én is csináltam már egy párszor, és éreztem a hatását :) Sok sikert:)
9/12 A kérdező kommentje:
"bunkóparaszt" én is biztos vagyok benne. 1 hét múlva az ajtó se fogok kiférni.
2011. júl. 5. 21:09
10/12 anonim válasza:
Te se gondoltad komolyan ezt a kérdést... Őszintén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!