Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Túlzás megcsinálni vagy nem?

Túlzás megcsinálni vagy nem?

Figyelt kérdés

napi 3x a Rubint Réka van 5 perced?-tornát

a válaszokat köszönöm.:D

2011. júl. 5. 14:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
csak mert rubint réka a videó közben azt hajtogatja hogy "majd meglátszik az eredmény" még nem kezdtem el a tornát ezért kérdeztem rá hogy elég-e 3-szor megcsinálni naponta.
2011. júl. 5. 21:18
 12/12 anonim ***** válasza:

hát.. elégnek ugyan túl izmos leszel. ahogy paraszt írta.

ez nem kimondottan edzés, 3x 15 perc.. már tűrhetően, de izomerősítéshez ellenállást kell adni az izomzatnak, ilyen aerobic videókban tény hogy vannak fárasztó gyakorlatok.. pár izomcsoportra, de általánosságban inkább szórakoztatóak és egyszerűbbek, mint keresni egy magánedzőt, elmenni konditerembe.. legalább megtanulni igazán hatékony gyakorlatokat. elvégre annak fél órát-órát utána kell olvasni minimum, ha esetleg netről keresnél gyakorlatokat :)

deee nem leszólni akartam.

2011. júl. 6. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!