Nektek milyen időközönként szokott lenni defektetek?
Figyelt kérdés
Nekem van, hogy napi 2 is beakad, vagy heti 3-4. Szerencsére már nem volt vagy 1 hete:D Van olyan, hogy nincs 3-4 hónapig. Pl az első kerekembe nem volt vagy fél éve. Havernak, meg még sose volt miota megvan a bicaja kb 1 éve. Mitől függ szerintetek? Amugy neke mtök fasza, drága külsőm van havernak meg alap ami az 50ezer fotintos bicajhoz volt(ezzel nem fikázni akarom de az én külsőm összesen vagy 10ezer volt)2012. júl. 3. 13:14
11/11 anonim válasza:
nos ha ennyi defekted van, és nem tudod milyen védőszalagra gondoltam, akkor már meg is van a probléma forrása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!