Mountenbikeoknál mennyi időközönként kell zsírozni a csapágyas részeket?
Figyelt kérdés
középagy, első hátső kerék tengely, kormány csapágy stb2011. máj. 3. 18:53
1/5 A kérdező kommentje:
hátsó*
2011. máj. 3. 18:54
2/5 anonim válasza:
Ha aszfalton használod akkor kormánycsapágyat évente, agyakat kétévente. Ha terepen akkor fele ennyi időközönként. Középrész nem kell zsírozni, az összes ipari csapágyas (monoblokk).
3/5 anonim válasza:
Én az enyémet olyan 4000 km-enként szedem szét, olyankor minden csapágyat ellenőrzök, és amelyik gyanús, azt kitakarítom vagy kicserélem. Ha belenézek, és teljesen tiszta, sárga színű zsírt látok benne, akkor még egy évre úgy hagyom.
4/5 A kérdező kommentje:
nem tudom leszedni a pedált akkor mit lehet csinálni? 1ik oldala lejön bár az is nehezen a fogaskerék oldali meg sehogy nem akar
2011. máj. 4. 16:52
5/5 A kérdező kommentje:
ja és még annyi hogy az én középrészembe van csapágykorás azért kérdeztem
2011. máj. 4. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!