Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegnövelés során megfelelő...

Tömegnövelés során megfelelő kajamennyiség mellett a pihenő heteket milyen időközönként kell működésbe hozni?

Figyelt kérdés

Jelenleg Szeptember vége van és Július utolsó hetében pihentem utoljára. Előtte meg Májusban körülbelül. Úgy szeretném csinálni, hogy 1 hónap edzés, 1 hét pihenő.

Ez megfelel a tömegnöveléshez?

2011. szept. 21. 21:06
 1/2 dirtboy ***** válasza:

nem,abszolút nem így kell

hetente kell pihenni 2-3-vagy 4 napot nem pedig folyamatosan edzeni hónapokig és aztán pihenni

olvasgasd ezt: [link]

2011. szept. 21. 21:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem (legalábbis remélem) úgy gondolta a kérdező, hogy beiktat az edzések közé egy teljes hét szünetet.

Tehát csinálja az edzést rendesen, heti 3/4 alkalommal egy hónapig, és utána pihen egy hetet.

Amúgy én 2-3 havonta szoktam beiktatni egy tervezett hét pihit, utána más edzéstervvel térek vissza.

2011. szept. 21. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!