Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen időközönként járjak...

Milyen időközönként járjak edzeni?

Figyelt kérdés

Illetve ilyen gépekhez tudtok-e adni valamilyen edzéstervet?

Ilyen "gépek" vannak:

[link]

[link]

futópad + szobabicikli + kétkezes súlyzó, 2db egykezes sülyzó

[link]

2011. ápr. 12. 20:07
 1/6 A kérdező kommentje:

leírom, ma mit csináltam:

3*12 egykezessel 5kg, fekpad 20kg+rúd 2*12, evezőpad 4-6 perc, edzőgéppel 1 súly: hát-mellkas lefeléhúzós, láb, összemelkasos 3*12, bicikli 8 perc 1-2-3-4-3-2-1 fokozaton percenként (mertígyakatam XD), 3-4 perc evezés, edzőgéppel 2 súllyal az előzőek, 2*12 egykezessel 5kg.

álltalános kondícióban vagyok, esetleg talán valamivel alatta, de karizmom talán valamivel "fejlettebb". A legjobban a biciklizés fárasztott le, illetve a fekvenyomás, evezni eleveznék évekig is. :D

Így hogy teljes a kép, kérném a tanácsokat. :)

2011. ápr. 12. 20:12
 2/6 A kérdező kommentje:
ja, ma voltam első nap, kipróbáltam mindent, mik vannak, szóval azért ez az összevisszaság. :D
2011. ápr. 12. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:

GreenTea

Hol edzel? Lány vagy?

2011. ápr. 12. 20:23
 4/6 A kérdező kommentje:
falun, fiú
2011. ápr. 12. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:

GreenTea

Jólvan bocs:)

Na figyelj! Az a helyzet, hogy tényleg nagyon össze-vissza volt ez:D

Adok neked olvasmányt, ha azt végigolvastad, akkor nagyjából tisztába leszel a dolgokkal. Ami kérdésed marad utána, azt meg nyugodtan tedd fel itt!

Elsőre legyen ez: [link]

2011. ápr. 12. 21:26
 6/6 TOMAtm ***** válasza:
lesz időd elolvasni,mert ha ez volt az első nap akkor holnap-holnapután de lehet még azután is izomlázad lesz úgy h még sz*rni is remegve fogsz(pedig ott csak fél kilót kell kinyomnod hehe)
2011. ápr. 12. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!