Használ valaki taposót? Kaptam egy mini szteppert ajándékba. Milyen időközönként, és mennyi időt tapossak rajta? Melyik testrésze (i) met fogja erősíteni, formálni? Nem szeretnék vaskos combokat és vádlikat.
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 09:03
1/6 anonim válasza:
Heti min. 3-4-szer 50 perc körül, de fontos hozzá a megfelelő táplálkozás is. Ettől nem lesz vastag combod, + vihetnél az edzésbe a többi napon guggolásokat, kitöréseket.
2/6 A kérdező kommentje:
Guggolást mennyit?, és a kitörést nem ismerem, sztem még sosem csináltam. Köszönöm a gyors választ.
2012. febr. 4. 09:18
3/6 anonim válasza:
én meg szeretnék vaskos combokat, meg vádlikat.
és ezért véletlen sem követek el olyan hibát, hogy mini sztepper.
miért nem csinálsz saját súlyos edzést? kiegészítőnek taposhatsz, de saját súlyos láb edzéssel 3x olyan hatást elérnél, bármi is a célod, mint a taposóval.
5/6 A kérdező kommentje:
Csak formásítani vagy vékonyítani szeretném a lábaimat, comb, vádli, de nem vastagítani. Azért nem vagyok biztos abban, hogy a taposóval nem-e az ellenkezőjét érem el. Nem akarom túlzásba vinni.
2012. febr. 4. 09:38
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Monteznek a linket, ez nagyon jó lesz.
2012. febr. 4. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!