Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 10km-en (Síkon) 17:38.61 jó idő?

10km-en (Síkon) 17:38.61 jó idő?

Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 11:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én ennél talán egy picit tudok jobbat. 13F De én versenyszerűen csinálom. Apukám kb. ilyet tud. Nagyöreg 47 és 95kg de elég erős mindig jön velem. Szerintem elég jó.
2012. jan. 1. 13:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Az gumi csak MTB érdekes, mert egésze más a slick, mint egy traktorgumi.

Mindenki a saját magára beállított bringájával tud jól menni. A bringacserének csak akkor volt értelme, ha neked nincs outid.

2012. jan. 1. 13:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Nekem nincs outim. Csak azért mentem én is az övével, mert kb. azonos erőviszonyokat akartunk. Nekem Specialized Hardrock Disc van. Májusban jön majd egy CTM Caliber 3.0 (Verseny MTB)
2012. jan. 1. 15:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Hú, én nem tudok ennyit a saját jól beállított patentpedálos biciklimmel sem. A közelében is csak akkor voltam, mikor kergettek (jött valaki mögöttem, én pedig meg akartam mutatni, hogy ki a Jani. Mivel nagyképűségem határtalan, nekem az a legjobb motiváció, ha figyelnek.). Gratulálok, ügyes vagy :)

21/L, nem vagyok versenyző, de a városi közlekedő lányok mezőnyében eléggé elöl vagyok.

2012. jan. 3. 12:54
 15/15 A kérdező kommentje:
:) Én sem vagyok nagy versenyző, idén szeretnék belekezdeni. Csak hobbi szinten űzöm a dolgot (még!). Valahogy velem is így van néha. Akkor megy jól, ha bizonyítani akarok valakinek...
2012. jan. 3. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!