Ha minden este biciklizek mondjuk 5-10km-t. Akkor az segít vmit a fogyásban?
igazából imádok biciklizni...most csak hasamra ütöttem és mondtam egy távot..:) lehet simán több is!!:) de pl mennyi az annyi,ami így látványos lenne?és mennyi idő alatt??
nincs sok feleslegem..178 cm vagyok és 78 kg...olyan 73nak kéne lennem...
20/L
szerintetek?
5-10 km csak akkor fogyaszt vmit, ha kb 30 km/h-val tekersz (ez 20 perc) - de ezalatt éppen csak bemelegednél... DE ha persze vkit viszel a csomagtartón közben, akkor a hatás már sokkal jobb (ez akármekkora sebességnél fogyaszthat, és még beszélgethetsz is vkivel közben:)))
javallok ugyanennyi kocogást - az lehet, h 3-szor annyi idő, de a futás/kocogás min 2-szer, v 3-szor olyan hatékony edző és fogyasztóhatással bír, mint a tekerés. (Nálam egy jó tekerés az első óra után kezdődik, és min két óra, de én élvezetből csinálom:)))
Én hetente három alkalommal szoktam megtenni 25-30 km-t, elég tempósan.
Semmit nem fogyok vele. Talán annyi hatása van, hogy nem hízok olyan ütemben, mint előtte. Pedig 110 kiló vagyok (180 cm), úgyhogy cipelek magammal jó néhány kiló ballasztsúlyt.
fogyás a táplálkozásnál kezdődik.
látványos példa: bicikli versenyzők mennyit tekernek egy nap? többet mint 10km? és ők hétről hétre fogynak? 4 évente van mondjuk olimpia (ott van bicaj?) elég vészes lenne heti 10 dekát fogyniuk mert keményen edzenek..
állíts össze enyhén energia deficites étrendet, és szépen lassan edzés mellett le fog "menni" rólad az a pár kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!