Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha minden este biciklizek...

Ha minden este biciklizek mondjuk 5-10km-t. Akkor az segít vmit a fogyásban?

Figyelt kérdés
vagy igazából ez nem nagy xtra...
2011. jún. 14. 22:37
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
győri vagyok...és így itt van egy új bicikli út azon...aztán ki dunaszegig...aztán sárás (városrész) felé haza ...ez így elvileg 27 km...meg még kb szintén ekkor egy sima kört is így...ami 9-13km...aztán így van meg.
2011. jún. 18. 20:14
 32/36 Brain Storming ***** válasza:

Ez tetszeni fog!:)))

Az Öreg Izomagár és a Motoros Nyúl rövid randija a halálzónában…

Brain Storming - 2009.08.28 22:59

Egy hosszú pillanatfelvétel egy tapasztalt országúti kerékpáros életéből…(Valós tapasztalatok és élmények hiteles leírása.)

[link]

2011. jún. 19. 01:25
 33/36 A kérdező kommentje:

Lassan 2 hete csinalom..ha nem tobb picivel..neha mellette mast is..kevesebbet eszek es odafigyelek az etkezesre...78-79helyett mar a reggeli sulyom 75korul..es allando...az jo ha ilyen sebesseggel? Vagy ez gyorsnak szamit??

Am ma 46km-t tekertem...szinte 0 pihenessel.:)) elegge elfaradtam mire haza ertem...de nagyon jo erzes utolag.:)

2011. jún. 28. 23:26
 34/36 Brain Storming ***** válasza:

heti 1 kiló kb a maximum, ami vmennyire kényelmes tempó, legalábbis saját tapasztalatból. Ez napi kb 10-15 deka fogyást jelent.

Érdemes a fogyasztó periódusban csak egy kissé "erőlködni", és megszokni a rendszeres, persze nem a mindennapi koplalást és éhséget... és ezt a rendszeres, szándékos éhezést szokássá tenni.

A fogyás és az egészséges testsúly egyik legfőbb ellensége a rendszeres étkezés:)))

2011. jún. 29. 00:05
 35/36 A kérdező kommentje:
Most olvastam meg csak el.:) nem semmi.:))
2011. jún. 29. 00:07
 36/36 anonim válasza:
Ez az izomagár ismerősöd? :D
2011. jún. 29. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!