Ha minden este biciklizek mondjuk 5-10km-t. Akkor az segít vmit a fogyásban?
Ez tetszeni fog!:)))
Az Öreg Izomagár és a Motoros Nyúl rövid randija a halálzónában…
Brain Storming - 2009.08.28 22:59
Egy hosszú pillanatfelvétel egy tapasztalt országúti kerékpáros életéből…(Valós tapasztalatok és élmények hiteles leírása.)
Lassan 2 hete csinalom..ha nem tobb picivel..neha mellette mast is..kevesebbet eszek es odafigyelek az etkezesre...78-79helyett mar a reggeli sulyom 75korul..es allando...az jo ha ilyen sebesseggel? Vagy ez gyorsnak szamit??
Am ma 46km-t tekertem...szinte 0 pihenessel.:)) elegge elfaradtam mire haza ertem...de nagyon jo erzes utolag.:)
heti 1 kiló kb a maximum, ami vmennyire kényelmes tempó, legalábbis saját tapasztalatból. Ez napi kb 10-15 deka fogyást jelent.
Érdemes a fogyasztó periódusban csak egy kissé "erőlködni", és megszokni a rendszeres, persze nem a mindennapi koplalást és éhséget... és ezt a rendszeres, szándékos éhezést szokássá tenni.
A fogyás és az egészséges testsúly egyik legfőbb ellensége a rendszeres étkezés:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!