A biciklizés kardio vagy aerob mozgásforma?
Figyelt kérdés
Elsősorban szobabiciklire gondolok. Sok helyen azt olvastam, hogy az nem is kardio mozgás. De nem értem, miért. Ha 1 óráig tekerek és a pulzusom folyamatosan 165-180/percen van, akkor az nem kardio?2011. márc. 5. 18:40
1/4 anonim válasza:
Ha 120 felett van a pulzusod,akkor kardió mozgás.Ha alatta,akkor aerob.A tempón múlik.Ha tekersz mint egy őrült és felszökik a pulzusod akkor kardió,de ha nyugisan akkor aerob.
2/4 A kérdező kommentje:
értem köszi:) De az nem gáz, hogy izomlázam soha nincs? Tekerek, mint a hülye, izzadok is, de nincs izomlázam.
2011. márc. 5. 19:40
3/4 anonim válasza:
Nekem izomlázam csak 100 km fölött szokott lenni, akkor se mindig. 200 után azért általában már van, főleg ha hegy is volt benne. (Országúton, nem terepen.)
4/4 anonim válasza:
100km? Nem mindenki terminátor, ebből indulj ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!