Bicikli lopás! Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy kinéztem egy zsír bringát amit szeretnék magaménak tudni. Sokat kéne spórolnom, hogy olyat vegyek, ezért inkább ellopnám a Spar elől. Már kifigyeltem, hogy mikor zárják le és hagyják ott. Ti hogy szereznétek meg? Karácsonyra ps3-at kapok, de bringa is kell!!!!2010. dec. 8. 13:47
21/24 anonim válasza:
ó hogy baszna seggbe a dzsasztinbiber.
22/24 A kérdező kommentje:
Azóta lenyomtam több ilyet is és azóta boldogan robogózok az árából ti kis csicskák. ha mozgásra támad kedvem akkor megyek a téli bringával. hülye prolik
2011. jún. 14. 16:02
23/24 anonim válasza:
jajj szakadjááá már le :D ez egy tavalyi kérdés :D a kutyát nem érdekli mit csinálsz :D arról nem is beszélve, hogy ez egy kamu kérdés:D na mindegy jó motorozást a semmin :D szia :D
24/24 anonim válasza:
Vágnák le a végtagjaidat! De jó lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!