Saten ҉ kérdése:
Testépítés. A nagy kérdés! Ti hogyan csinálnátok?
Figyelt kérdés
Szóval a problémám a következő, szereztem egy pár sufnituningos tárcsát de elég nyomoroncok. (persze párokban van és a azonos súlyúak) Az a gond, hogy a 8,5kg-os széltében vastag de átmérőre kicsi, a 6kg-os meg átmérőre nagy de széltében kicsi. Ti, hogy raknátok a rúdra? A 6kg menjen be vagy a 8,5-es? :D2010. dec. 9. 16:07
1/22 bénabéla11 válasza:
széltében vastag? átmérőre kicsi?
sokat gondolkoztál míg ezeket a szavakat párosítottad?:D
amugy tök mind1 h h rakod fel...
2/22 A kérdező kommentje:
Tehát még egyszer :D a nagyobb súlyú tárcsa a kisebb átmérőjű... stim? De ez olyan rossz ha súly szerint rendezem olyan mintha két fagyival bicepszeznék. Ha meg átmérő szerint akkor meg zavar a tudat, hogy a kisebb súly van belül
2010. dec. 9. 16:21
3/22 bénabéla11 válasza:
megfogtad a lényeget! csak a tudat zavar!
tehát mivel fizikailag teljesen mind1 (főleg ilyen "kis" súlyoknál) hogy hogy rendezed...már csak neked kell dönteni!
4/22 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam, hogy valami más zavarna :D de akkor sem tudom eldönteni
2010. dec. 9. 16:25
5/22 bénabéla11 válasza:
vegyél még egy 10kgos tárcsát és meg van oldva a probléma!
6/22 A kérdező kommentje:
Nem érzed át a problémám! Ez elvi kérdés! Túlmutat pusztán a testépítésen ez már háború! Te, hogy raknád? Mert most fagyi formba van de ez is idegesít
2010. dec. 9. 16:31
7/22 anonim válasza:
tedd gépsonka formába!:D ÉS akkor lehet hogy meg is eszem
8/22 A kérdező kommentje:
Hát haxor bele is törne a fogad :D de ez a sonka forma elgondolkodtatott :P akkor úgy rakom, hogy a legkisebb meg belülre majd legnagyobb középre és a közepes meg előre... akkor talán hasonlít egy sonkához
2010. dec. 9. 16:35
9/22 A kérdező kommentje:
Hát megnéztem de inkább egy elbaszott bigmacra hasonlít:
2010. dec. 9. 16:38
10/22 bénabéla11 válasza:
maradjon igy csak a fejetét tedd legbelülre...az a legoptimálisabb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!