Saten ҉ kérdése:
Testépítés. A nagy kérdés! Ti hogyan csinálnátok?
Figyelt kérdés
Szóval a problémám a következő, szereztem egy pár sufnituningos tárcsát de elég nyomoroncok. (persze párokban van és a azonos súlyúak) Az a gond, hogy a 8,5kg-os széltében vastag de átmérőre kicsi, a 6kg-os meg átmérőre nagy de széltében kicsi. Ti, hogy raknátok a rúdra? A 6kg menjen be vagy a 8,5-es? :D2010. dec. 9. 16:07
11/22 A kérdező kommentje:
De a fekete csak 5kg-os... a végén annyit fogok rágódni, hogy inkább egykezessel fogok bicepszezni :D
2010. dec. 9. 16:45
12/22 bénabéla11 válasza:
jolvan, elfáradtam:Dmegyek lefeküdni!
cscsa sok sikert!
14/22 A kérdező kommentje:
Nem hibába vagyok ilyen profi :P
2010. dec. 9. 17:02
16/22 anonim válasza:
Végre valaki értelmes kérdést tett föl és nem lényegtelen baromságokon rágódik.
Én a helyedben kivennék egy nap szabadságot és elvinném esztergályoshoz. Amíg nincs kész, ne is edz, mert gondolom nem hiányzik hogy mindenki rajtad röhögjön.
Hidd el nem éri meg....
17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat főleg amigo-é hatott meg legjobban :) a sajtburger forma már kemény, de lehet mégiscsak maradok a fagyinál vagy az sem kizárt, hogy elviszem leesztergáltatni ez még majd kiderül :P
2010. dec. 9. 18:13
18/22 anonim válasza:
Irigyellek a felesleges idődért... -.-'
19/22 anonim válasza:
Saten, valld be, h kamu a kérdésed, mert jót röhögtem, olyan tipikus itteni kérdés. :D
20/22 anonim válasza:
Saten most nem ér rá válaszolni.....
Épp esztergál :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!