Bicikli lopás! Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy kinéztem egy zsír bringát amit szeretnék magaménak tudni. Sokat kéne spórolnom, hogy olyat vegyek, ezért inkább ellopnám a Spar elől. Már kifigyeltem, hogy mikor zárják le és hagyják ott. Ti hogy szereznétek meg? Karácsonyra ps3-at kapok, de bringa is kell!!!!2010. dec. 8. 13:47
1/24 Saten ҉ válasza:
Mondd le a ps3-at és kérj inkább egy biciklit... nem egyszerűbb? Ne legyél telhetetlen
2/24 anonim válasza:
Gyökér vagy. Odamész, valamivel amivel eltudod vágni, és kész. Amúgy nagyon telhetetlen vagy, én besírnák, ha nem kéne dolgoznom a biciklimért, nemhogy bicikli, de még ps3 is.
3/24 anonim válasza:
Nekem így lopták el a biciklimet. Remélem maradandó károsodást szenvedett vele a mocsok.
5/24 anonim válasza:
hát nem tudom, de nekem ez olyan....cigány dolognak tűnik. ellopni a más biciklijét....
6/24 anonim válasza:
Vagy fake, vagy remélem egy kigyúrt csávó biciklije, és széttapossa a fejedet is a betonon. Ha az én biciklimet lopnád el, az biztos hogy nem nyolc napon belüli lenne. Gyökér, inkább dolgozz meg érte.
7/24 anonim válasza:
Én addig rúgdalnálak, amíg véreset nem hugyozol. Aztán elvenném a személyidet, telefonodat, csak azért, hogy megtudjam, kivagy, hol laksz. felkeresném a szüleidet, és megbeszélném velük a történteket (letépném apád fejét és feldugnám anyád p****jába).
ezt csinálnám, ha rajtakapnék egy rohadt biciklitolvajt. És ha a sajátomat akarnád elkötni, sokkal dúrvább lennék XD
Gyűlölöm a mocskos biciklitolvaj fajtádat...
8/24 anonim válasza:
ha rasszista lennék azt írnám most, hogy büdös cigány... de nem teszem
10/24 anonim válasza:
Van ott a Tesco előtt az a nagy magas hírdetőplakát. A fél méter vastag lábai valahol a bejárat közelében vannak. Szerintem szaladj neki az egyiknek ! Teljes erőből !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!