Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha nagyon sok...

Mit csinálnátok ha nagyon sok bunkó osztálytársaITOK lennÉNEK?

Figyelt kérdés
A múltkor azért nevettek rajtam a beteg romák,mert raccsoltam,utána én nem segítedtem az egyiknek,de olyan buta h egy szót sem tud megtanulni és mégis átengedték másodikba mindig délbe ment haza és fél éven keresztül hiányzott,ja és reggel el is késett,de nekik ebben az iskolában mindent szabad azért mert ők romák,ha engem fenyegedtek a tanárok nem is csináltak semmit:))Ti mit szóltok ehhez az iskolához,és osztálytársakhoz?De itt nem csak roma van,de vAN OLYAN LÁNY AKI BENYAL NEKIK ÉS A HÁTAM MÖGÖTT KIBESZÉL,SZÓVAL SENKIBEN NEM BÍZOK MEG:))dE NAGYON ELEGEM VAN BELŐLÜK
2010. dec. 16. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
43%

ez tényleg ebbe a kategóriába tartozik?

Am mit vársz?Büdös cigányok...

2010. dec. 16. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Egy sor akác, egy sor fűz, egy sor cigány, egy sortűz :D

azért kicsit furcsa, hogy a cigányokkal mindenhol csak a baj van de azért a nagy libsik + meg ombucmumusok csak védik őket.

amúgy nem tudsz mit tenni. ha megteheted menj át egy másik iskolába ahol lehetőleg nincs ennyi cigány.

2010. dec. 16. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
amúgy tisztelet a kivételnek, bár olyannal még nem találkoztam
2010. dec. 16. 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:
ez van sajnos, meg kell szoknod.... nem lehet mit tenni velük. Ne foglalkozz velük, csak ezt lehet tanácsolni.
2010. dec. 16. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!