Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Bicikli lopás! Ti mit csinálná...

Bicikli lopás! Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy kinéztem egy zsír bringát amit szeretnék magaménak tudni. Sokat kéne spórolnom, hogy olyat vegyek, ezért inkább ellopnám a Spar elől. Már kifigyeltem, hogy mikor zárják le és hagyják ott. Ti hogy szereznétek meg? Karácsonyra ps3-at kapok, de bringa is kell!!!!
2010. dec. 8. 13:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
büdös cigány
2010. dec. 14. 19:58
 12/24 anonim válasza:
100%

mit csinálnék? az előttem szólókkal megbeszélnénk egy időpontot, és addig rugdosnánk amíg van benned élet...

remélem elkap a gazdája a lopás közben...

kötcsög...

idén 2 bicómat lopták el... "szerencsére" csak egyszerű olcsóbbak voltak, nem amit túrázáshoz használok...

2010. dec. 15. 18:27
 13/24 anonim ***** válasza:
nemoylan biztos h cigány,nem csak cigányok lopnak.SZERINTEM.
2010. dec. 20. 17:27
 14/24 anonim válasza:
nah erre inkább nem mondok semmit...mert ha mondanék az káromkodás lennne.:@ -.-"
2010. dec. 29. 21:40
 15/24 anonim ***** válasza:
Ritka nagy köcsög vagy! Inkább mondj le a bringáról, zárkózz be a ps3-addal a szobádba, és soha többé ne is gyere ki! Jobb lesz nekünk is, neked is.
2011. jan. 3. 21:16
 16/24 A kérdező kommentje:
lúzerek... én megszerzem amit akarok. Tegnap már voltam bringázni. Rövid az élet ahhoz hogy szívassátok magatokat a nélkülözéssel!
2011. jan. 4. 07:13
 17/24 anonim ***** válasza:
Én meg agyonrugdosom az ilyen köcsögöket, mint te.
2011. jan. 4. 20:53
 18/24 anonim válasza:

Jó biciklizést!!!

Csak annak örülök, hogy ugyis vissza fogod kapni az élettől....

2011. jan. 5. 17:44
 19/24 anonim ***** válasza:
Amit te akarsz, az minden, de ez csak gyerekkorban működik, ha felnőtt leszel, és bármi törvényelleneset teszel, rögtön mész egy anális majálisra, kivéve ha 10 ügyvéded van.
2011. jan. 5. 18:48
 20/24 A kérdező kommentje:
Igazad van, a telhetetlenségből még lehet bajom... Akik meg köcsögségeket írtak azoknak bszom a sorvadt belét!
2011. jan. 6. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!