Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogy fejlődik jobban az...

Hogy fejlődik jobban az izomzat? És hogy égel több kalória? (Lent)

Figyelt kérdés

Nagy áttételen de lasabban tekerve (mert gyenge vagyok).

Vagy kisebb áttetelen pörgetve (mert azt birom)

Minkd 2 esetben 20km/h körüli átlagot tudok hozni.

ápr. 15. 19:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Lepedőakrobatikával.
ápr. 15. 19:05
 2/18 A kérdező kommentje:
Arra nincs lehetőségem.
ápr. 15. 19:06
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
Pörgetéssel kevésbé terheled az ízületeidet, jobb lesz a kardiód. Kalóriából valószínűleg kb. ugyanannyit fogsz elégetni mindkét esetben. Izomzatot nem biciklizéssel kell építeni, hanem súlyemeléssel. Nézd meg a profikat, szinte nulla izom van rajtuk.
ápr. 15. 19:58
 4/18 A kérdező kommentje:

Aha. De én bringazni szeretek és terveben van 1-2 nagyobb túra,hegyekkel völgyekkel. Amiket egyszerre nyomnékle.

Oda láb kell,nem súlyemelés.

ápr. 15. 20:27
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Az izomzat elvileg a nagyobb erőkifejtéstől fejlődne, de a bringa erre nem éppen ideális sport. Ettől az izom amúgy is hamar elfárad, és nem jutsz messzire.

Bringán pörgetni érdemes, így lehet nagyobb teljesítményt tartósan kifejteni. Valószínűleg kalória is így ég el több, mivel ugyanazt a teljesítményt több mozgással éred el, így több veszteség van. Ez abból is látszik, hogy pörgetve magasabb a pulzus.

ápr. 15. 20:27
 6/18 anonim ***** válasza:
Nulla izom van a profikon? Akkor honnan van erejük feltekerni többszáz méter magasra meg többszáz kilométert egyhuzamban letekerni? A csontokból vagy az inakból jön az erő?
ápr. 15. 22:04
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Aha, tehát a cél igazából az, hogy lepedőakrobata akarsz lenni!
ápr. 16. 04:34
 8/18 anonim ***** válasza:

6: nem azt írtam, hogy nulla, hanem "szinte nulla". Nézz meg egy profi kerékpárost, nem az "izmos" szó fog eszedbe jutni róla, hanem a "vékony" meg az "inas". Nyilván van rajtuk izom, de az átlagembernél vékonyabbak, egy kicsit gyúrós mellett meg egyenesen viccesnek néznek ki.

[link]

ápr. 16. 07:42
 9/18 anonim ***** válasza:

8. Ha ezeken neked "szinte nulla" izom van, akkor igazad van: [link]

[link]

[link]

[link]

Nekem ez nagyon messze van a "szinte nulla"-tól vagy az átlagemberétől, de te biztos izomkolosszusok között jársz, akkor valóban az átlagember izmosabb neked.

ápr. 16. 09:27
 10/18 anonim ***** válasza:
9: akkor most keress egy képet Pogacarról.
ápr. 16. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!