Érdemes állandóan javítgatni egy olcsóbb trekking biciklit, vagy vegyek újat?
A régebbi biciklim egy Kenzel Fresh trekking. 5 éve vettem kb. 60ért Szlovákiában.
Csak szomszéd városba szoktam átbiciklizni hetente párszor, ami 8 km-re van. Messzebbre a CTM-mel megyek.
Viszont a Kenzelnek kb. 2 havonta van vmi baja, a váltókkal és fékkel állandóan probléma van.
Ezért azon gondolkodom, hogy veszek egy strapabíróbb biciklit, csak nem vmi sok pénzem.
Ha eladod és a pénzhez még teszel hozzá valamennyit, akkor talán jobb felszereltségű kerékpárt tudsz venni.
Vagy a jelenlegi kerékpáron lévő alkatrészeket folyamatosan cseréled le jobbra.
Ha kerékpárt vásárolsz, érdemes utána nézni a véleményeknek, hosszútávon mennyire pozitív vagy negatív a tapasztalat, milyen kisebb nagyobb problémája van.
A trekking fajta önmagában nem probléma, én is imádom használni. 6 ezer km-t már simán mentem vele. Annyi, hogy vásárlás előtt utána néztem és ezért tudtam, hogy milyen szempontok alapján érdemes vásárolni. Sem használtan, sem újonnan nem javasolt a legolcsóbbak között keresgélni, inkább legyen 20-30%-kal drágább. A pénzt elő lehet teremteni. Megéri, ha hosszabb távon szeretnéd è elégedetten használni.
Illetve inkább kerékpár boltokban vásárolunk, ott kevésbé fordul elő gagyibb fajta kerékpár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!