Miért kapok állandóan defektet?
Van egy outim és egy mtb-m, mind2-vel folyamatosan defektet kapok, egyszer még zselés kerékkel is megesett.
Pedig próbálok nagyon óvatos lenni, sima utakat használok, rosszabb szakaszokon lelassítok és kerülgetem a kátyúkat, outival pedig minden kis járdaszegélynél nagyon lelassítok. Nem vagyok nehéz sem, keréknyomást is figyelni szoktam fújtatáskor. Haverom pedig rendesen öli szerencsétlen bringáját, szarik az úthibákba annak ellenére hogy a bicója sem egy komoly gép, és soha nem kap defektet.
Szeretnék valami választ kapni végre :”(
Én az outimmal az elmúlt 10 000 km-ben nem kaptam defektet, én is szerencsés vagyok.
A gumidat nem igazán a kátyúk lyukasztják ki, hanem leginkább a kül. szúró, vágó dolgok. Azzal, hogy nem mész rendesen a kátyús úton, leginkább csak lelassítod magad.
Én pl. az elmúlt években megszámlálhatatlanul sokszor tettem meg az
Isaszeg-Dány utat, ami konkrétan Mo. egyik, ha nem a legrosszabb útja, ott sosem kaptam defektet, a jobb minőségű utak full törmelékes szélén igen. Ugye az igazán szar utakon nem tudsz a törmelékes útszélen menni, úgy felgyűrték a teherautók az aszfaltot:D
Nyolcast a rossz utaktól?:DD
Hát ha ettől félsz, akkor nagyon gagyi kereked lehet...
Kellys arc 10-em van, nem tudom mennyire szívós de mondogatják nekem hogy vigyázzak nagyon a vékony kerekekre.
A mali montimon felszedtem már szép nyolcasokat, bár voltak kemény eséseim 50-el hegyről lefelé. (Persze földutakon)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!