Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Idegesítő szomszéd állandóan...

Idegesítő szomszéd állandóan piszkálja a bringám, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A lépcsőházban szoktam tárolni a biciklimet, de van egy idegesítő szomszéd, aki folyton hozzányúl. Igazgatja, hogy szerinte hogy kéne állnia, pedig egyáltalán nincs útban. Van valami olyan megoldás, amitől elmegy a kedve az örökös nyúlkálástól?
2023. márc. 17. 17:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Van.Ha nincs bicikli tároló,akkor szerintem vidd be a lakásba.A bezárt ajtó bizonyára elveszi a kedvét.
2023. márc. 17. 17:36
 2/15 anonim válasza:
0%
Máshogy áll amikor észreveszed? Ha biztos vagy benne ki az,akkor én mennek feljelentést tenni.
2023. márc. 17. 17:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

2-es: milyen címen tennél feljelentést????

A "szomszéd igazgatja a biciklimet" nem törvénybe ütközö cselekedet

2023. márc. 17. 18:02
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
Bringát (meg sok mindent) tilos a lépcsőházban tárolni, így nem tudsz a szomszéddal mit kezdeni.
2023. márc. 17. 18:24
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
Ne tartsd a lépcsőházban
2023. márc. 17. 19:02
 6/15 anonim ***** válasza:
60%
Nekem egy vicces kedvű szomszéd mind a két bringámon kitekergette a gyors-zárat. Majdnem elhagytam a kereket. :( Azóta inkább a szobában tartom.
2023. márc. 17. 19:04
 7/15 A kérdező kommentje:
Azért tartom a lépcsőházban, mert csigalèpcsős a ház és a legtetején lakom és elég nehéz felcipelni minden nap.
2023. márc. 17. 19:04
 8/15 MGéza ***** válasza:
100%
Na ja, így érthető. Lift nincs? Ha a lakás méretei nem akadályozzák, azért én csak felvinném, egyébként, nagyon helyszűkére ott a fali akasztós megoldás is. Esetleg valami könnyebbre cserélném, amit nem olyan nehéz becipelni a lakásba.
2023. márc. 17. 21:31
 9/15 anonim ***** válasza:
89%

4 kerékpárom volt amikor 36 négyzetméteren laktam. Minden megoldható. Sosem tároltam lent csak ha 5 percre ugrottam fel a lakásba gatyát cserélni, vagy kipakolni a vásárlást és mentem tovább.

Ugyanakkor én is rühelltem amikor a postaládám előtt halomba voltak rakva a kerékpárok és a babakocsik. Meg amikor a majom úgy rakta le a biciklit, hogy a kormány belelógott a lépcsőbe a korláton keresztül és elbotlottam benne. Kevés hiányzott a kartoréshez. Na annak hagytam néhány "üzenetet". Nem is volt ott többet a bicikli.

Ha nem akarod, hogy izélgessék a gépet, akkor vidd fel. Ennyi.

Mondjuk ezután meg azért fognak ugatni hogy a gumival összehúzgálod a falat. De legalább a bringádat nem fogja senki tapperolni. A társasház ilyen. Vagy megszokod és ignorálod a hülyéket (vagyis mindenkit :D) vagy elköltözöl.

Vagy legyél te a házmester és akkor te pampoghatsz a bringásoknak!

2023. márc. 17. 21:38
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha már itt tartunk, én a harmadik emeletre (nincs lift), 20 m2-es szobába szoktam felcipelni két biciklit, az egyik 18 kg :(
2023. márc. 17. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!