Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lány barátom mostanában...

Lány barátom mostanában állandóan hangoztatja az ismerőseink, haverjaink előtt hogy mi csak barátok vagyunk! Úgy is tudják! Minek mondja? Annyira imád engem de csak barátok vagyunk! Idegesít már, hogy kérjem meg hogy hagyja abba?

Figyelt kérdés
2023. jan. 14. 10:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak szimplán kérdezz rá, hogy miért hangoztatja ennyit mostanában.
2023. jan. 14. 10:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan sok lehetőség nincs. Lehet, hogy olyan a viselkedésed mások előtt ami többre utal, és ezt akarja a helyén kezelni. Másnak mondja, de neked szól. Vagy pedig saját magát próbálja így reklámozni, hogy jó lenne már valaki mellé, de az nem te leszel, és ezzel legyenek mások is tisztában hogy szabad préda.
2023. jan. 14. 10:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Pedig soha nem tettem megjegyzést, nem is mozdultam rá, nem is tenném! Sőt, még ő szokott hívni állandóan hogy van e időm, elmehetnénk valahová! Ezt kb heti 5x. Azt viszont már megkaptam tőle hogy milyen jókepű vagyok, tehát tuti nem azért hangoztatja mert égne velem!
2023. jan. 14. 10:29
 4/10 Mazipa válasza:
100%
Szerintem szerelmes beled. Igy akarja magara felhivni a figyelmed. Hogy majd,mint a filmekben, esetleg tall valakit, te meg feltekent leszek,es rajossz,hogy o kell neked,es boldogan eltek,mig meg nem haltok.
2023. jan. 14. 10:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem ismerheted az előzményeket, hogy NEKI mit mondott valaki korábban.

Lehet hogy ő azt hallotta vissza valakiktől, hogy mivel sokat vagytok együtt vagy mert olyannak néztetek ki együtt, ezért azt hiszik hogy együtt jártok.

Lehet, hogy pont azt nem szeretné ha te vagy mások azt hinnék, hogy ő ilyet gondolt arról amilyen a kapcsolatotok.

A fiamnak volt egy osztálytársnője aki úgy gondolta, hogy mert jókat beszélgetnek meg társaságban is rendszeresen voltak együtt, az már azt jelenti, hogy együtt is járnak és a fiam jó sokkal később másoktól hallotta vissza, hogy a csaj ezt így is kezelte. Csak a fiamnak felejtett el szólni erről - pedig lehet nem lett volna ellenére se a dolog, de esélye se volt ebben dönteni. Az is lehet, hogyha a fiam korábban hall ilyet másoktól, hogy szerintük együtt van azzal a csajjal - miközben nem igaz - akkor egy ideig ő is hangoztatta volna mindenfelé, hogy csak barátok.

2023. jan. 14. 10:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Én nem hangoztattam senki felé, az igaz hogy sokat vagyunk együtt mindenfelé látnak minket együtt, de szerintem ez így még rosszabb ha mondogatja, mintha csendben maradna.
2023. jan. 14. 11:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#6 Lehet, de pont az a lényeg, hogy nem tudod mi történt előtte, hogy miért mondja. Kérdezd meg tőle nyugodtan, hiszen a barátod, nem?
2023. jan. 14. 11:39
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

Tobb egymasnak ellentmondo oka lehet, de eppen meg az is, hogy o szeretne, ha tobb is lenne.

Vagy pont nem, persze. De ez is benne lehet.

2023. jan. 14. 19:40
 9/10 anonim ***** válasza:
lehet a többiek gondolnak többet és azért mondja.
2023. jan. 15. 09:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezek vagy az ilyen energiavámpír csajok, akik azt akarják, hogy vki foglalkozzon velük, és ehhez a nőiességüket használják; vagy többet akar. Gyere vele össze, vagy ha nem, akkor kerüld nagy ívben, mert csak fúrja az esélyeidet más csajoknál. Azért hangsúlyozza, mer pasizni akar, és nem akarja, hogy azt higgyék, hogy foglalt.
2023. jan. 15. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!