Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért hangoztatja állandóan...

Miért hangoztatja állandóan Apám, hogy a zsíroskenyér egy megbízható étel?

Figyelt kérdés
Mitől megbízható?
2017. nov. 15. 07:05
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Mert: "aki valóban éhes, annak a zsíroskenyér is jó"! Én ezt hallottam otthon, ha esetleg elkezdtem válogatni a kajában, hogy ez sem kell, az sem kell...
2017. nov. 15. 08:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Olcsó, laktató és egészséges.
2017. nov. 15. 08:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. nov. 15. 08:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi majdna gyerekeinknek majd a 250 forintos pizzaszeletet fogjuk emlegetni :)
2017. nov. 15. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 Mansour ***** válasza:
68%
Olcsó, laktató, nem annyira egészséges, de a műkajáknál és cukros dolgoknál mindenképp egészségesebb, főleg ha hagyma is van rajta.
2017. nov. 15. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Éhes vagy és bevágsz 3-4 nagy szelet zsíros kenyeret, megbízhatóan tart egy darabig:)) Íze lehet változatos, erős paprika, paradicsom, uborka, savanyúság, hagyma, akár zöldborsó rá. Az más kérdés, mennyire egészséges.
2017. nov. 15. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
36%

Ezek a kerdesek... Millio ilyen van: "miert csinalja az anyam", "miert mondja a baratnom", stb. Kerdezzetek tole, ne idegenektol.

Gondolom, azert mondja, mert nem tudod, mit daral a sarki bufes a hamburgerbe, a zsiroskenyerben viszont todod, mi van: zsir es kenyer.

2017. nov. 15. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
7/7 :)))))) Az viszont, nem lehet tudni, mi is van a kenyérben:)))
2017. nov. 15. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
86%
A múltkor hoztam otthonról anyám által sütött libazsírt, még hús- és tepertődarabok is voltak benne. Ezzel kentem meg itt Németországban a sváb parasztkenyeret (ez olyan hihetetlenül finom kenyér, amely tönkölyből és rozsból készül, még negyednap is friss és morzsálódás nélkül lehet vágni, mondjuk meg is kérik az árát, 8/!!!/ euró egy kiló. Pakoltam rá főtt tojás karikáit, lilahagymát, paradicsomot, savanyú uborkát. Hát a német kollégiáim először idegenkedtek tőle, de zabálták! Pedig régen ők is ették a disznózsírt, csak kikopott az étkezési kultúrájukból.
2017. nov. 15. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mert kenyér és zsír nagy eséllyel mindig van otthon, így a zsíroskenyérre mindig lehet számítani...és ugye amire mindig lehet számítani, az megbízható.
2017. nov. 19. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!