Melyik zsírral lesz finomabb a zsíroskenyér?
Figyelt kérdés
Házi sertés zsír vagy pedig bolti?2015. szept. 26. 00:11
2/7 anonim válasza:
Azzal, amelyiket te magad sütöd ki. A bolti dobozos zsír csak ki van préselve.
Amúgy amit az első mondott, azt osztom. Kacsa- és libazsírral a legjobb.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is kacsazsírral, bár egy jófajta házi disznózsír is tuti finom.
A boltinak semmi jó íze nincs, én meg nem enném, gyerekkoromban a szomszéd vágott disznót, azóta disznóság legyen a talpán, amire azt mondom, hogy íze van...
4/7 anonim válasza:
Én úgy szoktam,hogy veszek piacon libahájat és annak kisütöm a zsírját.Nagyon finom és a tepertő is :P
5/7 anonim válasza:
Én a libazsíros kenyeret szeretem legjobbanboltiban legjobb a mangalica zsír.
6/7 anonim válasza:
Én legjobban az oldalas sült zsírját szeretem (főleg ha fokhagymásra sütöttük az oldalast), de a tyúkzsír is nagyon ízletes.
7/7 anonim válasza:
Kacsazsír, tyúkzsír, libazsír, sertészsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!