Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik zsírral lesz finomabb...

Melyik zsírral lesz finomabb a zsíroskenyér?

Figyelt kérdés
Házi sertés zsír vagy pedig bolti?
2015. szept. 26. 00:11
 1/7 anonim válasza:
100%
kacsazsirral!
2015. szept. 26. 00:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Azzal, amelyiket te magad sütöd ki. A bolti dobozos zsír csak ki van préselve.

Amúgy amit az első mondott, azt osztom. Kacsa- és libazsírral a legjobb.

2015. szept. 26. 00:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kacsazsírral, bár egy jófajta házi disznózsír is tuti finom.

A boltinak semmi jó íze nincs, én meg nem enném, gyerekkoromban a szomszéd vágott disznót, azóta disznóság legyen a talpán, amire azt mondom, hogy íze van...

2015. szept. 26. 03:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam,hogy veszek piacon libahájat és annak kisütöm a zsírját.Nagyon finom és a tepertő is :P
2015. szept. 26. 04:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a libazsíros kenyeret szeretem legjobbanboltiban legjobb a mangalica zsír.
2015. szept. 26. 07:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én legjobban az oldalas sült zsírját szeretem (főleg ha fokhagymásra sütöttük az oldalast), de a tyúkzsír is nagyon ízletes.
2015. szept. 26. 08:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kacsazsír, tyúkzsír, libazsír, sertészsír.
2015. szept. 26. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!