Mouci kérdése:
A Balázsék című reggeli műsorban más is észre vette hogy Rákóczi Feri állandóan azt mondja hogy "helló" "halló" "hellóbelló"? Nem a beköszönésekre vagy elköszönésekre gondolok hanem csak úgy beékeli akár két mondat közé is. Idegesítő!
Figyelt kérdés
A másik visszatérő szava az hogy "százezredesúr" ezt szerencsére csak akkor mondja ha valamilyen katonával rendőrrel beszélgetnek de akkor kivétel nélkül mindig!2022. nov. 24. 16:30
1/3 anonim válasza:
Régen hallgattam őket, aztán felnőttem és igényesebb is lettem. Már nem hallgatom őket... így tehát nem is zavar.
2/3 anonim válasza:
ha idegesít ne hallgasd. én sem hallgatom, béna műsor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!