Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Idegesítő szomszéd állandóan...

Idegesítő szomszéd állandóan piszkálja a bringám, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A lépcsőházban szoktam tárolni a biciklimet, de van egy idegesítő szomszéd, aki folyton hozzányúl. Igazgatja, hogy szerinte hogy kéne állnia, pedig egyáltalán nincs útban. Van valami olyan megoldás, amitől elmegy a kedve az örökös nyúlkálástól?
2023. márc. 17. 17:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

Nekem is piszkálták, sokszor el volt állítva a váltó, egyszer leköpték. Nem tudom ki volt, mert igazából senkiből nem nézném ki. Végül kiragasztottam egy kulturált, ami kissé passzív agresszív üzenetet, amiben kifejtettem, hogy ez nekem a közlekedési eszközöm, mint nekik az autójuk, és gondolom ők sem örülnének ha én szórakoznék a kocsijukkal... Azóta nem piszkálják.

Egyébként én is harmadikon lakom, nincs lift, 16 kg a bringa, kicsi a lakás. Én megy egy 50 kilós, nem túl erős lány vagyok... Könnyű mondani hogy fel kell vinni és kész.... Nem olyan egyszerű az, napi szinten akár többször.

2023. márc. 17. 23:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
11, lehet, de attól figyelembe kell venni, hogy a közös részen nem lehet ilyeneket tárolni, tűzvédelmi okok miatt amúgy amennyire tudom tilos is. De hogy más példát írjak:nálunk addig senkinek sem volt útban ameddig az egyik lakóért nem jöttek mentők. Lift nincs, így csak a lépcső maradt ahol baromira útban volt a hordágynak a bicikli
2023. márc. 17. 23:19
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
Tudom hogy hivatalosan nem szabályos, de itt a gyakorlatban nincs útban. Nem a lépcsőn van és simán elfér mellette két hordágy is.
2023. márc. 17. 23:23
 14/15 NTBS ***** válasza:
Vidd fel.
2023. márc. 18. 10:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Én a 4.re hordom fel a 21kg ebringát, nincs lehetettlen :D
2023. márc. 18. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!