Meg lehet utálni a kerékpározást?
Figyelt kérdés
Pár éve bringázgatok outival kb ilyen 40km távokat , mostanában kezdek kiábrándulni belőle. Unalmas meg zavarnak az autósok, néha félek tőlük.
Nem tudom ilyen meg csömörlés előfordulhat?
szept. 3. 04:17
11/12 anonim válasza:
Én pont ezért választottam inkább a montain bikeozást! Az erdőben nincsenek autók, legfeljebb a túristák szerencsétlenkednek az ösvény közepén, de az kezelhető. Emellett a terep mindig változik, ugyanaz az ösvény teljesen megváltozik, ha benövik a bokrok vagy szétmossa az eső, átrendeződnek a kövek stb.
Tetszene az országúti is, de pont az unalmasság miatt nem akarok vele foglalkozni, mert ismerve magamat, nagyon hamar megunnám.
12/12 anonim válasza:
Terep felé nem érdeklődsz? Montival az egész világ felfedezőúttá változik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!