Kinek milyen kerékpárja van, milyenféle, milyen típusú, milyen márkájú bicó jön be?
Figyelt kérdés
aug. 25. 19:32
1/9 TR75 válasza:
Neuzer Courier fitnesz a városban ügyet intézni stb.
Breezer Radar Expert adventure/gravel tekeregni.
2/9 anonim válasza:
Kelly's treking :) Hobbi kerékpár, szeretem nagyon
3/9 anonim válasza:
Egy 30+ éves német retro bicaj. Nem azért mert ez jön be, hanem, mert épp ez jött szembe :)
4/9 MolotovPunk válasza:
Rockrider MTB terep bringám van, sokat is használom, szeretem nagyon.
5/9 anonim válasza:
Egy Canyon Grail gravel kerékpár büszke és elégedett tulajdonosa vagyok. :) Meg egy acélvázas vintage outié, azt használom a hétköznapokban közlekedési eszközként.
6/9 Alex Fly válasza:
Univega Via de Oro vázra épített városi/trekking mindenes a mindennapokra
Tartaléknak egy GT Talera
És egy cargo, ha valamit szállítani kell illetve rendezvényekre
7/9 anonim válasza:
BMC Crossfire, hivatalosan trekking, 32 mm széles városi gumival, úgy megy, mint az álom. 15 km munkába járásra használom.
8/9 anonim válasza:
Cube MTB carbon XL váz 29-es kerekek.
Egy ideje nyomom rajta.
9/9 MGéza válasza:
Inkább úgy veszek kerékpár hogy szép legyen, kék-fehér-fekete színkombinációt szeretem. De amúgy most 3 bringámból kettő KTM, amit eléggé kedvelek mint márkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!