Miért nézik le azt akinek olcsó, nem sok százezres csili vili kerékpárja van?
Nem a sport szeretetet, az egészséges életmód lenne a lényeg?
Kár, hogy ez a sport is újgazdagok magamutogatásáról, meg a pénzzel való felvágásról szól.
Hol? Én nem találkoztam lenézéssel.
Persze a Jánoson lehet,de ott társul mellé a csodálkozás is mert oda bizony kell a technika,nem lehet bármivel dh-zni.
Én nem nézek le senkit akinek olcsóbb biciklije van - az enyém sem volt túl drága... 7 éve... De legalább karbantartom.
Az igénytelenséget nem bírom. Amikor elmegy mellettem olajért vonyító lánccal legszívesebben felrúgnám úgy, hogy Prágánál még fogná a radar.
Ugyan azert amiert egy Ferraris eszle sem vesz egy Ladast.
Kerekparozas technikai sport. Ha nem haladsz a korral, akkor az igazi sportolok szemeben csak parsztbajkos vagy, aki nem sportol hanem kozlekedesbol klampirozik.
Marpedig a XXI.szazadban sporteszkoz es nem kozlekedesi eszkoz a kerekpar.
Amugy pedig tok rohejes egy nyeklo nyaklo, rosszul beallitott, rozsdatol csikorgo bringa ... foleg ha a bringas meg nyomja is neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!