Az egyedül, magányosan bicajozós pasik miért egyedül tekernek? Nincs barátnőjük?
Csomó tökre aranyos pasit is látok, csak éppen azt nem tudom hogyan lehetne velük leállni beszélni.....
Elsuhannak mellettem és utána valszeg nem is látom őt többet. 🥺
Essek el előttük, vagy hogy? 😇
Próbáltam barátnővel tekerni, egy ideig működött. De amikor nem volt tökéletes minden, akkor tekerés közben akarta megbeszélni ezeket.
Nem értette meg, hogy a bringázás nekem éppen arról szól, hogy nem foglalkozok semmilyen problémával.
Gyakran nem tudott jönni a tempómban és a montizást nem úgy képzelem, hogy megállunk gombát szedni.
Tehát teljesen elvette azt, amitől számomra jó a bringázás.
Amúgy is szeretek egyedül tekerni. Edzeni is így a legjobb.
És ismerkedni is így lehet. :)
Aki csak úgy elsuhan melletted az általában magának teker, teljesítményért vagy ilyesmi motivációja van, ritkán figyel másra is, ez egy magányos dolog, én se nagyon szeretek mások tempójához igazodni. Amúgy nem sokkal előttem írták, hogy nőknél ritkán a sport a kerékpározás definíciója, egy suhanónál meg szinte csak az. :)
Ha valakivel ismerkedni akarsz akkor üdülőövezetben, túrázókkal esélyesebb. Ott nem kell tempót tartani, bőven ráértek beszélgetni, ismerkedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!