Akkor kivel próbákozzon? Petya bácsival akinek a ruszki bicajon hátul fent van keresztben a gázpalack és olyan muslinca felhő van körülőtte ami eltakarja a napot is?
2023. aug. 20. 20:53
12/24 anonim válasza:
A kettő között nincs senki??
2023. aug. 20. 21:01
13/24 anonim válasza:
Megnyugtatásul írom: Nekem jött össze egész komoly kapcsolatom kerékpározás közben. De egyikünk sem egyedül tekert; Én egy barátnőmmel, a srác pedig egy haverjával. Egy piros lámpánál szólítottak le minket viccelődve. Sokat kerekeztünk együtt, túrákra is jártunk. Majdnem házasság lett belőle.:)
2023. aug. 20. 22:15
14/24 anonim válasza:
Szórj szét szeget, majd ha bekapta akkor menj oda, véletlenül pont egy gumival.
2023. aug. 21. 04:32
15/24 anonim válasza:
Reggel megyek dolgozni, este megyek haza. Tudod, a jó pasik vagy mind foglaltak, vagy b-zik. Feleségem másik irányban dolgozik és kocsival kell járnia.
A többiek meg általában lassabbak, én örülnék a legjobban, ha valakivel tudnék párban menni egy jó 28-30-as tempót! :)
2023. aug. 21. 11:42
16/24 anonim válasza:
Kiálts utána… vagy érd utol őket…
Legjobb haverom így ismerte meg a feleségét, mi a két dagi fejünkbevettük, hogy megkerüljük a velencei-tavat… elsuhant mellettünk kettő tökéletes csajszi országútin… haverom vérszemet kapott, hogy ő utoléri őket… én azt hittem nem gog megtörtenni, de elhúzott mellőlem, és Pákozdtól Velencéig telert lóhalálában, már majd meghalt mikor utolérte őket, és kész leszólította az egyikőjüket, mire én is Velencére értem, addigra már szilrázott köztük a levegő…
Én sokat bringázom egyedül, nekem a kerékpározás kikapcsolódás. Ha lenne barátnőm, valószínűleg akkor is egyedül bringáznék, mivel kevés nő van, aki szeret bringázni.
2023. aug. 21. 15:42
20/24 anonim válasza:
Mert tudnia kell a méretét magától. Ha nincs belsője, akkor ugye rózsaszín takonnyal van feltöltve, azzal nem szabad foglalkozni, hiszen a takonytöltelék miatt úton-útfélen úgyse fog megállni neki sehol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!