Mert valószínűleg nem társas kikapcsolódásra vágynak, hanem sportolásra, vagy szimplán hogy eljussanak A-ból B-be.
2023. aug. 20. 15:40
2/24 anonim válasza:
Bicajozó pasi exbarátnőjeként: nem minden nő szeret biciklizni, pláne nem sportos férfiak tempójában. Egyébként meg ő se jött el velem aerobikozni (nyilván), és így van ez jól. Nem kell mindig mindent együtt csinálni.
2023. aug. 20. 15:44
3/24 anonim válasza:
Kérdező! Ha elbicajoznék feléd, szivesen megállnék pár szóra, esetleg kérnék friss vizet a kulacsomba. :)
2023. aug. 20. 16:35
4/24 anonim válasza:
Hát én ugyanígy vélekedem az egyedül, magányosan bicajozós csomó tökre aranyos csajsziról. :)
Amúgy az esetek döntő többségében megyek valahova biciklivel, nem csak úgy céltalanul tekerek egyet. Olyankor meg nem szoktam a biciklizős idegen csajokat leszólítani. Nehéz is lenne, hiszen, pont ahogy írod, csak elsuhanunk egymás mellett. Olyan barátnőm még nem volt, akivel rendszeresen együtt bicikliztünk volna.
2023. aug. 20. 16:47
5/24 anonim válasza:
Állj neki "szerelni" a kerékpárodat! Akkor megállnak... akarom mondani megállunk. Na nem a csajok miatt, hanem mert szerelni kell valamit. :D
Ha már megáll, akkor lehet vele talán mit kezdeni. :)
2023. aug. 20. 17:17
6/24 anonim válasza:
azért mert a csajok lassuak , barátnővel csak úgy lehet tekerni ha ő rásegítéses biciklivel jön ami 25km/h fölött is rásegít
2023. aug. 20. 17:51
7/24 anonim válasza:
A csajok nem mindig lassúak, én az egyik nap egy kerékpárúton villanybicóval nem bírtam utolérni egy bringás csajt, pedig 30 km/órával mentem utána! 😮💪🏻😊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!