Az Etele pláza környékén hol tudom biztonságosan lelakatolni a kerékpáromat?
Az nem egy jó környék, és láttam már olyat ilyen lopott bringás csoportokban, hogy a plázához tartozó tárolóktól loptak bringát, pedig be van kamerázva....
Én kicsit beljebb jönnék. Én az Allé környékén lakom ilyen kis zöldövezeti utcában, rengetegen tárolják kint a nem túl drága bringájukat, és nem hallottam még lopsáról. Volt itt kikötve egy szép állapotú csepel outi vagy fél évig, már benőtte a gaz is, de nem lopták el. A kis olcsó munkábajárós bringámat én is gyakran kint hagyom, de a nagy értékúeket nem, azokat felcipelem mindig.
Ezek olyan kis eldugott utcácskák, hogy ide nem nagyon téved idegen.
Igazából az az egyik legjobb környék Budapesten (arra lakom, ismerem mint a tenyeremet), ugye ott van mellette a Kelenföldi aluljáró, ott történik mindig ez-az, de attól egy-két utcára már abszolút biztonságos, arrafelé egyszer a telefonomat felejtettem elég feltűnő helyen, mégis, amikor egy óra múlva visszamentem érte, pont ugyanúgy hevert ott...
Amire ki akarok lyukadni, az Etele másik felére nyugodtan zárd le, vagy a bikás parknál, ha útba esik, az is rendkívül csakádias park.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!