Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan tudtátok legyőzni a...

Hogyan tudtátok legyőzni a félelmeteket a városban való biciklizéstől?

Figyelt kérdés

Akinek evidens, hogy csak megy és teker az kérem ne válaszoljon. Nekem azok tanácsára van szükségem akikben volt félelem.

Én egy kis faluból származom. Ott szerettem biciklizni, de a legtöbbször járdán mentem és ha útra kellett lemenjek akkor sem kifejezetten volt forgalom.

Mikor felköltöztem Pestre, tudtam hogy soha nem kerül elő a bicikli, mert bár vannak bringasávok, én nem vagyok egy gyorsan hajtó típus és félnék attól, hogy beszólnak a csiga-tempómra.

Úton meg nincs az az isten, hogy valaha merjek fővárosi forgalomba bringázni.

Viszont most el fogok költözni. Egy kisebb városkába fogok menni, ahol tudtommal nincs biciklis sáv. A járdán menni illetlenség? Zavarja a járókelőket? Úton hogy lehet megszokni, hogy esetleg forgalom mellett megyünk?

Tele vagyok félelemmel, de mivel kisváros ezért a tömegközlekedés nem a legjobb, muszáj lenne biciklizni. És valamilyen szinten hiányzik is.

Ti hogy győztétek le a félelmetek?

2023. júl. 21. 07:41
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
88%

Nem kötelező a sisak.

Kis érdekesség:angliában sem kötelező. És megkérdezték a bringásokat mit csinálnának ha kötelezővé tennék?

A válasz:Vissza ülnének az autóba.

2023. júl. 24. 18:48
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Kötelező, nem kötelező, teljesen felesleges vita, a saját jól felfogott érdekedben ajánlott…
2023. júl. 24. 20:19
 33/38 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit kell nem normálisoznod, nézzél utána a kresznek, nem kötelező a bukósisak. A csengő meg a lámpa kötelező, azért büntethet a rendőr, de a sisak csak lakott területen kívüli 40km/h feletti sebességnél kötelező. Nem vagy tisztában a fogalmakkal, úgyhogy ne okoskodjál.
2023. júl. 25. 16:17
 34/38 anonim ***** válasza:
45%

Konkrétan leszarom, hogy hivatalosan mik a jelenlegi szabályok.

Ha valaki fejvédő nélkül teker, az csak a bajt keresi. Mert bármelyik pillanatban előfordulhat, hogy a sisak fogja jelenteni a különbséget élet és halál között. Tehát józan ész, nem KRESZ kérdése, számomra.

2023. júl. 25. 16:23
 35/38 anonim ***** válasza:
Akkor meg értelmi fogyatékos vagy, akinek baj van a szövegértelmezésével, mert pont a sisak mellett érveltem.
2023. júl. 25. 16:36
 36/38 anonim ***** válasza:

Nem tudom melyik válasz volt a tiéd, de nincs jelentősége. Örülök hogy a sisak mellett érvelsz. Számomra ez alap, és ezért ebben a tekintetben hidegen hagy a hivatalos szabályzás - tudom ezzel van aki nem ért egyet, ok...

Személyeskedni teljesen felesleges. :)

2023. júl. 25. 16:59
 37/38 anonim ***** válasza:
Az a válaszadó vagyok, akit "lenemnormálisoztál", úgyhogy te kezdted a személyeskedést, öngól.
2023. júl. 25. 17:03
 38/38 Alex Fly ***** válasza:
2023. júl. 25. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!