Most komolyan ne vegyek mountain bikeot csak mert "nem városra tálálták ki"?
Világ életemben montim volt, a jelenlegi több mint 10 éves, úgy döntöttem lecserélem egy teleszkópos (a mostanin az sincs), új montira. Erre a boltban kikérdezett az eladó mire használnám, mennyit meg ilyenek és közölte hogy a mtb nem erre való ő városi biciklit ajánl.
Há bazze.
Alapból nem tetszenek a városi, trekking meg hasonló biciklik. Mindig montis voltam. Ez tetszik. Meg mi az hogy nem erre való? Persze tudom kifejezetten mire való egy-egy fajta kerékpár de ez olyan mint az autó... aki csak városban használja annak pici, keveset fogyasztó, lehetőleg elektromos stb stb kis akármit ajánlanának. Ettől még ha az nem tetszik valakinek, ha minden nap undorral ülne bele/fel rá akkor mi értelme az egésznek? Semmi.
#7 ahogy mondod.
#8 A "hülye gyerek" attól még hogy sötétben is közlekedik, meg esőben is... és volt/van/lesz a cangáján sárvédő és lámpa, az irreleváns a kérdés szempontjából.
Ahogy #7 is írta, ez a típusú kerékpár a komfortos, ezen érzem jól magam.
Igazatok van, ugyanakkora erőkifejtéssel egy aszfaltra tervezett bringával gyorsabban érnék Aból Bbe. És?
Egy öreganyónak jól áll a városi, kis kosárka elől-hátul... praktikum meg egyebek... de én nem ez vagyok.
Van stílus is a világon nem csak praktikum.
Ennyi erővel senkinek sem lenne bmwje vagy mercije, suzukival lenne tele a világ.
Az eladó dolga, hogy tájékoztassa a termékekről a vásárlót, esetleg ajánljon terméket a vásárló felhasználási szokásaitól függően.
Természetesen neked jogod van "hülyének lenni" és olyan terméket vásárolni, amit az eladó nem javasol neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!