Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Most komolyan ne vegyek...

Most komolyan ne vegyek mountain bikeot csak mert "nem városra tálálták ki"?

Figyelt kérdés

Világ életemben montim volt, a jelenlegi több mint 10 éves, úgy döntöttem lecserélem egy teleszkópos (a mostanin az sincs), új montira. Erre a boltban kikérdezett az eladó mire használnám, mennyit meg ilyenek és közölte hogy a mtb nem erre való ő városi biciklit ajánl.

Há bazze.

Alapból nem tetszenek a városi, trekking meg hasonló biciklik. Mindig montis voltam. Ez tetszik. Meg mi az hogy nem erre való? Persze tudom kifejezetten mire való egy-egy fajta kerékpár de ez olyan mint az autó... aki csak városban használja annak pici, keveset fogyasztó, lehetőleg elektromos stb stb kis akármit ajánlanának. Ettől még ha az nem tetszik valakinek, ha minden nap undorral ülne bele/fel rá akkor mi értelme az egésznek? Semmi.

2023. febr. 25. 19:55
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

#7 ahogy mondod.

#8 A "hülye gyerek" attól még hogy sötétben is közlekedik, meg esőben is... és volt/van/lesz a cangáján sárvédő és lámpa, az irreleváns a kérdés szempontjából.

Ahogy #7 is írta, ez a típusú kerékpár a komfortos, ezen érzem jól magam.

Igazatok van, ugyanakkora erőkifejtéssel egy aszfaltra tervezett bringával gyorsabban érnék Aból Bbe. És?

Egy öreganyónak jól áll a városi, kis kosárka elől-hátul... praktikum meg egyebek... de én nem ez vagyok.

Van stílus is a világon nem csak praktikum.

Ennyi erővel senkinek sem lenne bmwje vagy mercije, suzukival lenne tele a világ.

2023. febr. 25. 21:09
 12/38 anonim ***** válasza:
62%
Persze, mert csak lila trekking vam kosárral elöl, meg a szupermenci montid, más bringa nem is létezik a kettő között. Tényleg baromi értelmes kérdés.
2023. febr. 25. 21:21
 13/38 anonim ***** válasza:
80%
Rettentő stílusos leszel tesco montival a városban :D
2023. febr. 25. 21:29
 14/38 anonim ***** válasza:
88%
Azt vegyél amit szeretsz, ha van rá lehetőséged próbálj ki minél többfélét. Én is a motnit szeretem városban is, pedig van országútim is, meg több trekking is van a családban amit használhatnék. A monti geometriája, viselkedése, kezelhetősége nekem sokkal jobban bejön mint a többié. Az országútit csak akkor használom ha országútisokkal megyek tekerni. Az tény, hogy hétköznapi közlekedésre nem túl praktikus, bár én nem is arra használom. De egy átlagos montira is lehet sárvédőt, csomagtartót és slick gumit tenni.
2023. febr. 25. 21:35
 15/38 anonim ***** válasza:
80%

Az eladó dolga, hogy tájékoztassa a termékekről a vásárlót, esetleg ajánljon terméket a vásárló felhasználási szokásaitól függően.

Természetesen neked jogod van "hülyének lenni" és olyan terméket vásárolni, amit az eladó nem javasol neked.

2023. febr. 25. 21:42
 16/38 anonim válasza:
79%
És minket szerinted érdekel ez a vergődés?
2023. febr. 25. 21:47
 17/38 Koplárovics Béci ***** válasza:
76%
Tipikus eset, amikor a másiknak csak tanácsot lehet adni, gondolkodást nem.
2023. febr. 25. 21:55
 18/38 anonim ***** válasza:
28%
Ez nem kérdés , csak egy kis sírás.
2023. febr. 25. 22:27
 19/38 anonim ***** válasza:
73%
Ha egy szót sem szól az eladó, az a baj. Ha tanácsot ad, akkor meg az.
2023. febr. 26. 08:01
 20/38 anonim ***** válasza:
0%
Ha a monti tetszik, vegyél azt. Legfeljebb teszel rá egy városi gumit aztán kész. Arra figyelj, hogy 28-as legyen, mert a 26-os tényleg nem a legjobb városi közlekedésre.
2023. febr. 26. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!