Komolyan még a kerékpárosnak áll feljebb? Rájuk nem vonatkoznak a szabályok?
Megyek a járdán sétálgatok , kicsit elbambultam néztem egy fát ,erre a járdán madnem felöklelt egy biciklis. Még ő csilingel vadl , hogy mit képzelek. Erre mondom neki , ogy a járda a GYALOGOSOKÉ, ő itt maximum tolhatná a járgányát.
Miért nem lehet betartani ajárdán nem bicklizünk szabályt? Futni lehet akár járdán, de bringázni, rollerezni NEM!
Ha nem volt jelzés, hogy kerékpárosnak is ott kell mennie, akkor teljesen jogos a felháborodásod.
Én sokat kerékpározom, de én is utálom az ilyen kerékpárosokat.
Egyrészt 1 db kerékpáros, nem az összes volt, aki fellökött. Bunkó volt. Sajnos vannak ilyen emberek.
Másrészt ha az úttest "kerékpáros közlekedésre nem alkalmas", akkor mehet max 10-zel a járdán, gyalogosokat nem zavarva. Magyarul csendben, lopakodva, gyalogosokat nem felöklelve :D Azaz ez a kerékpáros mindenhogy tahó volt, csak mondom, hogy amúgy nem mindig tilos járdán bicajjal menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!