Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Majdnem kárt tettek a motoromb...

Majdnem kárt tettek a motoromban, rájuk kiáltottam és nekik állt feljebb, hogy van ez?

Figyelt kérdés

Bank mellett támasztottam le a kis VanVan-t, kifele jövet arra lettem figyelmes, hogy 5-6 ember állja körül és az egyik ürge tekergeti a kormányát. Tárcsafékzár, lánc is volt a motoron és a kormányzárat is használom, ha utcán hagyom. Fényképezőgép volt az egyik lánynál, gondolom nem volt rossz szándék az egész mögött, de a gyerek nagyon erőlködött, hogy egyenesbe hozza a kormányt. Átvillant az agyamon, hogy ez a hülye most fogja eltörni a kormányzáram és kb 25 méterről rákiáltottam:

-Hé! Ereszd el! Hé! Eltöröd a kormányzárat!

-Ne kiabálj már! Ne bántottam ezt a szart! (pár éves Suzukim szerinte egy szar)

Eztán szó szót követett még, de még bennem akartak bűntudatot kelteni, hogy szólni mertem.

Basszus, ha nem vagyok ott, kárt tesznek benne, én meg ott maradok a sérült járgánnyal. Ilyenért ne én legyek már a gonosz! Vagy ti mit csináltatok volna a helyemben?

2019. ápr. 1. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Én is motorozok, de pihenőhelyen sem nyúlunk a másikéhoz aki akar az kérdez dolgok felől, és úgy megnézheti stb.

Annak idején a városomban lévő sétálón parkolt egy 1000-es Repsol Cbr, és egy ittas csoport kiszemelte magának, fényképezkedtek, bohóckodtak mellette, akkoriban 3 millió volt a használt ára, ha úgy támaszkodnak neki laikusként el is dőlhetett volna, és akkor már nem buli, olyankor soha nincs felelős....

Drága kocsiknál is így van, rátámaszkodnak, pózolnak mintha az övék lenne.

2019. ápr. 1. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Nekem eszembe nem jutnia hozzányúlni más jàrművéhez és nagyon remelem, hogy ez a normális. Szóval itt nem te voltál a bunkó.
2019. ápr. 1. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Soha nem nyúlok más autójához, motorhoz.
2019. ápr. 1. 22:47
 4/5 anonim ***** válasza:

sosem jutna eszembe más motorjába me kocsijába kapaszkodni, nekidőlni.

egy kivétel van, amikor a forgalomban az életemre tör vele, akkor azért rácsapok egyet:)

2019. ápr. 1. 23:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Így vagyok ezzel én is. Mindig szívélyesen megengedem, hogy fényképezkedjenek vele, főleg a gyerekeknek tetszik. De hát azért ez...
2019. ápr. 1. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!