Aki autóval jár dolgozni, az hogy oldja meg a komolyabb javításokat?
Sajnos most olyan munkahelyen dolgozom, ahol igencsak sok időt venne el a tömegközlekedéssel való bejárás. A cég 30km-re van egy megyeszékhely határában lévő ipariparkban. Cirka fél óra az út kocsival, de busszal, átszállásssal 1,5-2,5 óra. A google 1,5 órát mutat, de azt néztem, hogy a helyijáratos buszra, hazafelé kapásból 1 órát kellene várnom a cégnél.
12 órában dolgozom, 2-3 napokat egymásután, így ez a jelentős plusz utazás a pihenőmből menne el.
Időszerű lenne egy vezérléscsere, és az váltó, motor közti olajszivárgás megszüntetése, de így nem merem otthagyni a szerelőnél, ha nem végez 1-2 nap alatt, amikor pihenős vagyok.
Egy időben apámtól vagy valamelyik öcsémtől kértem kölcsön autót ilyenkor. Illetve ők is tőlem ha úgy volt.
Tavaly nyáron cseréltem autót, a régit megtartottam ilyen esetekre.
Kölcsönautó.
De amúgy meg igen, zavaró a várakozás és az időveszteség, de amit leírtál az igenis vállalható, néhány hétig egészen biztosan. Nem öröm, nem kényelmes, de megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!